Tre United-supportere ble arrestert på vei til Anfield

Sang om Hillsborough før møtet mellom rivalene.

Daily Mail melder tirsdag at politiet arresterte tre Manchester United-supportere som var på vei til Anfield før kampen mellom Liverpool og United 17. desember. Grunnen til at de ble arrestert var at de sang nedsettende sanger om Hillsborough-tragedien mens de var på vei til kamp. 

De tre involverte er en 21 år gammel mann fra Wells, en 20 år gammel mann fra Locking og en 25 år gammel mann fra Gloucester. Hendelsen fant sted utenfor stadion. De tre mennene har blitt løslatt og venter nå på en eventuell siktelse.

Politiet har overfor Daily Mail uttalt at oppførselen til de tre som ble arrestert for syngingen ikke var representativ for resten av supporterne til de to lagene. 

For øvrig ble ytterligere én United-supportere kastet ut av vaktene på Anfield for angivelig å ha sunget om tragedien. Supporteren nekter for å ha gjort det, og har engasjert advokater og samtidig bedt om at vitner bidrar til at han blir frikjent. Han risikerer nå å bli straffeforfulgt. 

Jürgen Klopp og Manchester United-manager Erik ten Hag oppfordret før kampen sine supportere om å la være å synge om tragedier som Hillsborough og München. Fotballforbundet, Premier League og myndighetene jobber for å få slutt på styggedommen. 

Dommersjefen bekrefter at Liverpool ble snytt for straffe mot Arsenal

Dommersjefen bekrefter at Liverpool ble snytt for straffe mot Arsenal

Martin Ødegaards hands skulle blitt straffet, sier dommersjefen.

– Når du anklager noen for å lyve og jukse trenger du tunge bevis

– Når du anklager noen for å lyve og jukse trenger du tunge bevis

Det nærmer seg et år siden Premier League fremsatte 115 anklager om brudd på økonomiske regler mot Manchester City.