Vil gjøre et siste forsøk på å hente tilbake Edwards

Fenway Sports Group skal ikke ha gitt opp.

Liverpool er uten sportsdirektør etter at Jörg Schmadtke forlot klubben etter januarvinduet, og vil være uten manager til sommeren når Jürgen Klopp gjorde det klart at han gir seg.

Noen dager etter at den nyheten sprakk, i slutten av januar, ble det rapportert at Liverpool hadde forhørt seg med sin tidligere suksessrike sportsdirektør Michael Edwards om han kunne være interessert i å komme tilbake til klubben.

Det skal han ha avslått.

Nå rapporterer «transferguru» Fabrizio Romano på X/Twitter at Liverpools eiere ønsker å gjøre et siste forsøk på å få 44-åringen tilbake til klubben.

Vil prøve igjen

Han skriver videre at eierne Fenway Sports Group ønsker at Edwards skal overta, og være den som setter på plass en ny struktur i klubben, inkludert en ny sportsdirektør.

Så jobben hans vil ikke være å bli sportsdirektør, men være den som ansetter sportsdirektøren og står bak hele fotballoperasjonen i klubben.

Edwards skal ikke ha vist noen tegn på at han kommer til å akseptere tilbudet, men Liverpool FC vil forsøke igjen.

Ifølge Romano vil FSG ha en ny struktur på plass så snart som mulig, så det vil ikke være en sak som drar ut i tid. Liverpool ønsker å ha strukturen på plass før de ansetter en ny manager.

Dette blir det siste forsøket på å lokke Edwards tilbake, og det ventes et svar snart. Takker han nei vil klubben se på alternativer i mars.

Innen utgangen av mars

David Ornstein meldte i forrige uke at Liverpools eiere ønsket å få på plass en ny sportsdirektør før mars måned var over.

Denne uken ble det rapportert at klubbens daglige leder, Billy Hogan, vil fly til Florida i USA på torsdag for å ha samtaler med eierne om veien videre.

Edwards har ikke hatt noen slik jobb siden han ga seg i Liverpool i mai 2022. I september 2023 ble det meldt at han, sammen med sin kollega Ian Graham fra Liverpool FC, skulle jobbe i konsulentfirmaet Ludonautics.Det er et firma satt opp av Graham i 2023, som har mål om å hjelpe klubber med råd om hvordan klubber bør struktureres, og bruken av data innen fotballen.

Så får vi se om han blir værende der, eller om Mike Gordon klarer å overtale ham til et comeback i LFC.

For Southampton-sjefen vil Anfield alltid være ekstra spesiell

For Southampton-sjefen vil Anfield alltid være ekstra spesiell

Russell Martin hadde en av sine mest minnerike dager på Anfield

Hvem som går til kvartfinale skal avgjøres i kveld

Hvem som går til kvartfinale skal avgjøres i kveld

Liverpool vil vite hvem som er eventuell kvartfinalemotstander før kveldens kamp.