Klopp er uaktuell for Bayern, som vil gå for Alonso

Det strømmer inn nyheter om Bayern München og Xabi Alonso etter Thomas Tuchels planlagte avgang til sommeren.

Onsdag formiddag bekreftet Bayern München at Thomas Tuchel var ferdig i klubben etter sesongen, og siden har det strømmet inn med rykter fra troverdige tyske medier.

Et av dem er at Jürgen Klopp, som gir seg i Liverpool i mai, ikke er interessert i å overta jobben på Allianz Arena. Det skriver BILD-journalist Florian Plettenberg, som har vært i kontakt med tyskerens agent Marc Kosicke:

«Jürgen Klopp vil ikke trene en klubb eller et landslag det neste året (mai 2024 til mai 2025). Ingenting har endret seg i hans planer (om et friår)».

Bayern vil «stjele» Alonso

Like før nyheten om Klopp skrev BILD-journalist Christian Falk interessante oppdateringer på X/Twitter. Han hevder at Bayern München prøver å hente Xabi Alonso foran nesen på Liverpool.

«Det er sant! Bayern prøver å kapre en overgang mellom Liverpool og Xabi Alonso, hvis han bestemmer seg for å forlate Bayer Leverkusen til sommeren».

Falks ordleggelse tyder på at de røde er favoritter til å sikre seg Alonso, selv om det har vært få/ingen nyheter å melde om fra det holdet i engelsk presse.

Bayern har gjort noe lignende før. Da ansatte de Julian Nagelsmann et år før han tok over klubben. Det blir selvfølgelig bare spekulasjoner, men det kan se ut som Bayern er redde for at Alonso skal bestemme seg tidligere enn antatt. Det kan også være grunnen til at nyheten om Tuchels avgang etter sesongen kom i dag, tre måneder før sesongavslutningen.

Lewis Koumas sin far var like god som kompisen Steven Gerrard, men talent alene var ikke nok

Lewis Koumas sin far var like god som kompisen Steven Gerrard, men talent alene var ikke nok

Lewis Koumas følger i far Jasons fotspor, men håper kanskje å ta noen andre valg fremover.

Innsikt 21.feb 12:06
– Nå har jeg sjansen til å vise hva jeg kan tilby dette laget

– Nå har jeg sjansen til å vise hva jeg kan tilby dette laget

Ryan Gravenberch ligger an til å få sin første 90-minutter i Premier League denne sesongen.