Liverpool har luke ned til City - Chelsea overrasket på Etihad en uke før cupfinalen

Manchester City måtte se to poeng gå tapt, og Liverpool har nå en luke ned på fire poeng til rivalen.

Manchester City - Chelsea 1-1 (0-1): Middelhavsfarer Chelsea kom til Etihad som kraftig underdog før møtet med Manchester City, men Mauricio Pochettinos menn imponerte før møtet med Liverpool i ligacupfinalen på Wembley neste søndag. 

Før pause var det London-klubben som produserte de fleste sjansene, og City slet med å demme opp for hurtigheten til blant andre Nicolas Jackson og Raheem Sterling. Den duoen ga gjestene ledelsen 1-0 før hvilen, og Chelsea kunne ha ledet mer. 

Manchester City tok mer og mer over etter hvilen og kunne ha funnet veien til mål flere ganger før de til slutt gjorde det ved Rodri ti minutter før slutt. Deretter ble det et stormløp mot Chelsea-målet, men Pep Guardiolas lag klarte aldri å finne veien til mål. 

Det er gode nyheter for Liverpool, som nå har en luke på fire poeng ned til de lyseblå. City har fremdeles en kamp til gode. Den spilles i midtuken mot Brentford. Arsenal, som vant 5-0 over Burnley lørdag, ligger mellom Liverpool og City på tabellen. Liverpool leder med 57 poeng, mens Arsenal har 55 og City har 53. 

Dette ser ut til å bli en spennende tittelkamp! 

Se høydepunktene øverst i saken.

Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Kampkommentar: Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Troppen til Jürgen Klopp ser ut til å feie unna hver eneste utfordring de får i fleisen. Spørsmålet er bare hvor mange skader de tåler før det sprekker.

Kommentar 17.feb 17:36
Arsenal henger fortsatt med etter ny storseier, mens Tottenham tapte på hjemmebane

Se høydepunktene: Arsenal henger fortsatt med etter ny storseier, mens Tottenham tapte på hjemmebane

Fem kamper ble spilt i 16-runden da Arsenal fortsatte sin solide form.