– Nå spiller jeg min beste fotball her

Curtis Jones er fast på laget og har blitt en veldig viktig spiller for Jürgen Klopp.

Det ser ut som Curtis Jones har lagt skadeproblemene bak seg, og da han startet mot Chelsea på onsdag var det hans 25. kamp for sesongen. Dette har også vært den sesongen der han har scoret flest mål i karrieren. Han har nå fem scoringer denne sesongen, og 16 totalt i Liverpool-drakta.

– Det handler mest om at jeg nyter det. Det har vært opp- og nedturer hele tiden vil jeg si. Jeg har hatt skadene mine og de tingene, og dette er første gang jeg har kommet inn på laget og kan nyte det. Jeg spiller med frihet, scorer mål og hjelper laget, så jeg er veldig fornøyd, sa Jones i et intervju med TNT Sports etter seieren mot Chelsea.

Nytt, ungt og friskt

Jones mener at han nå spiller sin beste fotball siden han kom inn på laget. Han debuterte for første laget i januar 2019 og har vært en del av førstelaget i fem år nå.

– Jeg kom inn rundt laget da jeg var 17, og det var ikke enkelt. Men Klopp holdt kontakten med meg hele tiden og vi hadde samtaler, så han sa alltid: «tiden din vil komme». Jeg har kommet til et punkt nå der tiden min har kommet, og jeg tar sjansen min. Jeg måtte tilpasse spillet mitt mye, og det har jeg gjort nå, sier han.

KUNNE VÆRT LAGKAMERATER: Liverpool forsøkte å kjøpe Moises Caicedo for 110 millioner pund i sommer. Caicedo var ikke i nærheten mot Liverpools midtbane på onsdag.

KUNNE VÆRT LAGKAMERATER: Liverpool forsøkte å kjøpe Moises Caicedo for 110 millioner pund i sommer. Caicedo var ikke i nærheten mot Liverpools midtbane på onsdag.


Han er optimistisk for det de røde kan få til denne sesongen.

– Det er en optimisme rundt laget, det er et nytt, ungt og friskt lag. Det har selvsagt vært en endring fra på måten vi spiller på, og med guttene som har kommet inn. Vanligvis tar det litt tid å tilpasse seg, men spillerne har tilpasset seg raskt, kommet inn og spilt sine roller.

– Det handler ikke bare om enkeltspillere her, som Mo (Salah) som scorer alle målene. Andre spillere, som meg, Dom (Szoboszlai) og Conor (Bradley) vil hjelpe, Trent (Alexander-Arnold) gjør det alltid. Det sprer seg gjennom hele laget.

Arsenal - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Billy Koumetio skal prøve seg i Championship resten av sesongen

Liverpool FC bekrefterBilly Koumetio skal prøve seg i Championship resten av sesongen

Den unge franskmannen drar på utlån til Blackburn Rovers.

Nyheter Tor. 01.02. 21:50
I storslag siden han kom tilbake fra skade

I storslag siden han kom tilbake fra skade

Alexis Mac Allister har virkelig begynt å finne formen i Liverpool-trøya etter han kom tilbake fra skade.

Nyheter Fre. 02.02. 08:38