Salah er tilbake i full trening!

Enda en gladnyhet fra AXA Training Centre.

Tirsdag kunne vi se at Conor Bradley, Alisson Becker og Joe Gomez var tilbake på treningsfeltet etter sine fravær, og nå fortsetter de gode nyhetene å strømme på fra Liverpool FC. 

De har lagt ut en video fra starten av dagens treningsøkt, og der kan vi se at Mohamed Salah er tilbake i full trening! Han har jobbet hardt på styrkerommet i det siste, og er nå tilsynelatende helt klar igjen etter hamstringskaden som førte til at han måtte takke for seg i Afrikamesterskapet etter bare en og en halv kamp. 

Salah spilte sist for Egypt mot Ghana 18. januar, og prognosene om at han kanskje kunne rekke en eventuell finale 11. februar så altså ut til å stemme. Dit kom aldri Egypt, som røk ut av mesterskapet allerede i åttendedelsfinalen mot DR Kongo. 

Liverpool har vært uten sin toppscorer i åtte kamper - fire i ligaen, to i FA-cupen og to i ligacupen. De røde har klart seg bra uten storscoreren, men det skal utvilsomt bli hyggelig å se ham tilbake på banen - forhåpentligvis mot Brentford på lørdag. 

Vi ser ingen tegn til Trent Alexander-Arnold eller Dominik Szoboszlai i videoen som er lagt ut, men kanskje treningsbildene som trolig kommer senere i ettermiddag kan gi oss noen flere svar.

Bradley, Alisson og Gomez på plass

Bradley, Alisson og Gomez på plass

Conor Bradley, Joe Gomez og Alisson Becker er tilbake på jobb.

Alonsos Leverkusen-system: Vil det passe i Liverpool?

– Samtidig som de står så høyt, blir de ikke kontret på. De har ikke sluppet inn et eneste mål på kontring

Xabi Alonso har dominert Bundesliga med sin spennende taktikk. Spørsmålet er om det vil passe Liverpool-spillerne dersom spanjolen skulle bli Jürgen Klopps etterfølger?

Innsikt 13.feb 11:37