– Slike situasjoner skjer ikke så ofte i karrieren min, men det er tøft uansett

Virgil van Dijk tar på seg alt ansvaret for 2-1-scoringen til Arsenal.

Det endte til slutt med et stygt og fullt fortjent 1-3-tap på Emirates i kveld, og i hovedrollene stod Virgil van Dijk og Alisson. Duoen, som sjelden setter en fot feil, rotet det fullstending til da The Gunners tok ledelsen i den andre omgangen.

Etter kampslutt tok Liverpool-kapteinen alt ansvaret for situasjonen som oppstod.

– Det ble en tøff dag. 2-1, jeg tar fullt ansvar for det. Det er et stort vendepunkt i kampen. Jeg burde ha gjort bedre. Det er tungt for meg og tungt for laget, sa han til Sky Sports etter kampen.

– Vi domierte i den perioden, så jeg tar den på min kappe. Jeg valgte feil i det millisekundet og lot ballen sprette. Jeg tror Alisson var i meg, men han klarte ikke å klarere. Slike ting skjer i fotballen, men det tar ikke vekk den vonde følelsen. Slik situasjoner seg ikke så ofte i min karriere, men det er tøft uansett.

BLEMME: Alisson og Virgil van Dijk er som oftest klipper i Liverpools forsvar, men i kveld gikk alt galt for duoen.

BLEMME: Alisson og Virgil van Dijk er som oftest klipper i Liverpools forsvar, men i kveld gikk alt galt for duoen.

Fornøyd med deler av kampen

Van Dijk var fornøyd med et par perioder i kampen, men han klarer ikke legge fra seg tabben på 2-1-målet.

– Vi gjorde det bra, spesielt mot slutten av første omgang. Vi startet også andre omgangen enestående, etter min mening. Vendepunktet, som jeg sa tidligere, var en skam.

Kampen markerer de rødes første tap i Premier League siden 1-2-kampen mot Tottenham i september. Nå handler alt om å snu en vond kamp til en god trend.

– Det gjør selvfølgelig vondt, spesielt når det skjer slik. Det er så unødvendig på så mange måter, men vi tar det kamp for kamp. Det gjør vondt for meg å se alle supporterne som reiste hele veien ned (til London). Det er aldri hyggelig å være involvert i slike ting, sier kapteinen.

Avslutningsvis lover han å jobbe knallhardt på treningsfeltet for å rette opp inntrykket.

– Jeg skal komme tilbake fra dette, det er det ingen tvil om. Jeg vil sørge for at det aldri skjer igjen, og det starter på lørdag.

Duoen ble selve symbolet på alt som ikke fungerte i kveld

Spillerbørs og folkebørs etter Arsenal - Liverpool:Duoen ble selve symbolet på alt som ikke fungerte i kveld

Dette er vår spillerbørs etter 1-3-tapet mot Arsenal.

Kommentar Søn. 04.02. 19:27
Derfor var ikke Szoboszlai med til London

Derfor var ikke Szoboszlai med til London

Ungareren var ikke i troppen til kveldens kamp mot Arsenal.

Nyheter Søn. 04.02. 16:56