Bekreftet: Salah får fri under landslagspausen

Egypt har lyttet til Liverpool og gir Mohamed Salah fri fra samlingen i mars.

Liverpools anmodning om å la Mohamed Salah være hjemme under landslagssamlingen i mars har blitt tatt til følge av det egyptiske fotballforbundet. Søndag ble troppen til den nye landslagssjefen Hossam Hassan kunngjort, og der er ikke den største stjernen med, ifølge journalist Amr Nageeb Fahmy

Salah ble skadet under Afrikamesterskapet i januar og har ikke startet en eneste kamp for Liverpool siden 1. januar. Klubben ba derfor Egypt om å la 31-åringen være hjemme i mars for å unngå at skaden skal forverres. Egypt har ingen kamper av betydning i mars-samlingen. De skal blant annet møte New Zealand til privatlandskamp i Abu Dhabi. 

Tidligere har Egypt gitt uttrykk for at Salah vil bli tatt ut i troppen dersom han spiller for Liverpool før samlingen, men de ser nå altså ut til å ha snudd. Salah kom inn mot Sparta Praha på torsdag og er aktuell mot Manchester City på Anfield søndag. Liverpool spiller ytterligere to kamper før landslagspausen. 

Hassan tok over som landslagssjef etter at Rui Vitoria fikk sparken som følge av svake prestasjoner i Afrikamesterskapet. Der ble det exit i åttendedelsfinalen. Salah spilte bare en og en halv kamp i gruppespillet før han måtte gi seg med en hamstringskade. 

Salah har scoret 56 mål på 98 kamper for Egypt. 

«Vi kan ikke lene oss tilbake og nyte det vi har oppnådd til nå»

«Vi kan ikke lene oss tilbake og nyte det vi har oppnådd til nå»

Jürgen Klopp er klar for å «go again». Les hva han skriver i kampprogrammet til storoppgjøret mot Manchester City.

Salah lar ikke Klopps avgjørelse påvirke egen fremtid

Salah lar ikke Klopps avgjørelse påvirke egen fremtid

Mohamed Salah sier at hans fremtid i klubben ikke avhenger av Jürgen Klopp.