Hulls visedirektør om en permanent løsning for Carvalho:– Hvis vi rykker opp, vil vi følge det opp

21-åringen går en usikker fremtid i møte, selv om en ny trener er på vei inn dørene på Anfield.

Fabio Carvalho byttet ut RB Leipzig med Championship og Hull i januarvinduet, og siden har midtbanespilleren fått gode skussmål.

I tospann med Tyler Morton, har 21-åringen blitt en viktig spiller på MKM Stadium i kampen om en plass i playoff i toppen av den nest-øverste divisjonen i England.

Det store spørsmålet er hva som skjer med Carvalho til sommeren, med Jürgen Klopp ut og en kontrakt til 2027. Skal han bli, lånes ut igjen eller selges?

Hulls visedirektør Tan Kesler fikk spørsmål om Liverpools lånespiller i et intervju med i sport.

– Det er ikke enkelt (å få på plass) for det er snakk om høye summer. Han har et Premier League-lønn, og Liverpool vil kreve mye penger for ham. Direktøren vil gjerne signere ham hvis det ikke var for FFP (financial fair play). Hadde det ikke vært snakk om reguleringer eller økonomiske hindringer er jeg sikker på at vi ville signert Carvalho.

En mulighet kan selvfølgelig dukke opp om Hull ender opp med å rykke opp gjennom playoffen i Championship i mai, men per nå kan ikke det scenarioet diskuteres.

– Hvis vi rykker opp, vil vi følge det opp. Det kan høres urealitstisk ut for supporterne våre, men vi er veldig optimistiske. Hvis noe av dette skjer, vil vi gjøre det fordi han er noen vi ønsker å ha med på lang sikt, sa Kesler.

Hva ønsker Carvalho?

21-åringen fikk mye spilletid under Jürgen Klopp i starten av Liverpool-karrieren, men utover forrige sesong ble det mer og mer begrenset. Til sommeren forsvinner tyskeren, men det kan likevel ende med salg. Dette sa utlånsspilleren selv:

– Jeg ønsker å konsentrere meg om hvor jeg er nå, og det er i Hull. Jeg vil selvfølgelig ha noen endringer, men jeg overlater det til Gud, så får vi se hvor han leder meg.

I forkant av FA-cupkampen mot Southampton forrige uke fikk Jürgen Klopp spørsmål om midtbanespilleren. Tyskeren har fulgt med på Hull den siste tiden.

– Det er hyggelig å se (at det går bra). Fabio gjør det veldig bra, og det samme gjør Tyler (Morton). Det er flott å se at Fabio har fått tilbake selvtilliten igjen. Begge er ganske dominerende spillere sentralt i banen, så det er veldig kult!

Det blir spennende å følge med på utviklingen til både Carvalho og Morton. Duoen har utvilsomt talent, og vil få sjansen om de ønsker under en ny trener. Hvis det ender med salg, vil det sannsynligvis være snakk om høye summer.

– Jeg kan lage en lang liste over alt han har lært meg

– Jeg kan lage en lang liste over alt han har lært meg

Ibrahima Konate har en målsetting om å bli en enda bedre midtstopper enn Virgil van Dijk.

Liverpool-linket sportsdirektør gir seg i Bournemouth etter sesongen

Liverpool-linket sportsdirektør gir seg i Bournemouth etter sesongen

Kan det være Richard Hughes som tar over Jörg Schmadtkes rolle?