«Ingen indikasjoner på at han ønsker å reise»

Daily Mail-journalist Lewis Steele dysser ned Real Madrid-ryktene.

De siste ukene har det versert flere rykter om at Trent Alexander-Arnold er ønsket i Real Madrid. Den spanske storklubben, i likhet med alle andre klubber, skal være svært interessert i høyrebacken, blant annet grunnet hans gjenværende kontrakt.

Scouseren burde kanskje ha skrevet under på en ny avtale nå, men enn så lenge lar det vente på seg. 25-åringens kontrakt utløper forøvrig i 2025.

Mandag ettermiddag kommer heldigvis Daily Mail-journalist Lewis Steele, som pleier å ha god kontroll på LFC, med gode nyheter:

«Det har vært snakk om Real Madrids interesse i mange måneder, men på dette stadiet trenger ikke røde supportere å bekymre seg. Spilleren har ikke gitt noen indikasjon på at han ønsker å reise til Spania», skriver han.

GUTTEDRØM: Mange fotballspillere drømmer om å spille i den hvite Real Madrid-trøyen, blant annet Jude Bellingham.

GUTTEDRØM: Mange fotballspillere drømmer om å spille i den hvite Real Madrid-trøyen, blant annet Jude Bellingham.

Avgjørende måneder

I forrige uke ble Liverpools nye sportsdirektør Richard Hughes bekreftet inn dørene hos de røde. En av hans første oppgaver vil bli å fikse nye kontrakter på spillere som Virgil van Dijk, Mohamed Salah og selvfølgelig Trent Alexander-Arnold.

Det fikser seg forhåpentligvis, spesielt med sistnevnte.

«Alexander-Arnold elsker tanken på å bli kapteinen på Anfield en dag. Han er også veldig interessert i å være en del av en ny suksessfull periode med klubben».

«Men Real Madrid har imidlertid en vanvittig tiltrekningskraft. Alexander-Arnold har vunnet nesten alt i England, og en Europa League-medalje vil fullføre settet av alt som er tilgjengelig for en Premier League-spiller. Det er derfor ikke helt umulig at han kan bli fristet bort i fremtiden», skriver Steele.

25-åringen har den siste tiden vært ute med skade og er derfor ikke med i Englands landslagstropp. Scouseren forventes tilbake på gressmatten igjen i løpet av et par uker.

Har vi en ny «Kelleher-historie» på gang i Østerrike?

Har vi en ny «Kelleher-historie» på gang i Østerrike?

Viteszlav Jaros er en del av det tsjekkiske landslaget etter tre gode måneder i Sturm Graz.

Nyheter 25.mar 16:45
– Blir ikke veldig overrasket om han forlater klubben gratis neste sommer

– Blir ikke veldig overrasket om han forlater klubben gratis neste sommer

Tre stjerner er på utgående kontrakt sommeren 2025.

Nyheter 25.mar 14:39