– Real Madrid følger med på Alexander-Arnolds kontraktssituasjon

Liverpools visekaptein har snart bare ett år igjen av kontrakten.

Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk og Mohamed Salah er på utgående kontrakt sommeren 2025, og en av de viktigste oppgavene til den nye sportsdirektøren Richard Hughes blir å gå i forhandlinger med de tre. Det kan være lurt å gå i gang så fort som mulig dersom klubben ønsker å forlenge, for gribbene sirkler tilsynelatende rundt situasjonen. 

Fabrizio Romano skriver fredag på X at Real Madrid følger med på Alexander-Arnolds kontraktssituasjon inn mot sommeren 2024. Det ligger ikke mer til den historien at de følger med, og det er ingenting foreløpig som tyder på at Trent vil vurdere å dra eller at Liverpool vil vurdere å selge. 

Skal man legge godviljen til for Real Madrid sin del må det være at Alexander-Arnold er en god venn av Jude Bellingham, som valgte å dra til spanjolene da han forlot Dortmund i fjor. Men Trent er som kjent en ekte scouser som lever ut drømmen i Liverpool, og alt ligger nok til rette for at det skal bli enighet om en kontraktsforlengelse. 

Da vi snakket med journalist David Lynch denne uken, ga han uttrykk for at forhandlingene med Alexander-Arnold bør være den minst kompliserte av de tre stjernene som snart bare har ett år igjen av kontrakten. 

Alexander-Arnold skrev under på en fireårskontrakt i 2021, og tjener ifølge The Athletic om lag 200 000 pund i uken. Vi ser ikke bort fra at han kan finne på å be om en liten lønnsøkning når forhandlingene med Hughes går i gang. Van Dijk får 250 000 pund i uken, mens Salah tjener 350 000 pund i uken.

Kamp utsatt - Endo returnerer

Kamp utsatt - Endo returnerer

Wataru Endo får hvile resten av landslagspausen.

Tre Arsenal-supportere utestengt etter Hillsborough-sjikane

Tre Arsenal-supportere utestengt etter Hillsborough-sjikane

Liveblogg 22.mar 12:16