– Det har vært tøft, men jeg kommer tilbake med et smil om munnen

Et svært verdifullt medlem av Liverpool-stallen var endelig tilbake mot Sheffield United.

Det blir kanskje feil å si at Liverpool har slitt uten Curtis Jones, men scouseren har utvilsomt vært et savnet medlem i en periode hvor mange andre sentrale spillere har vært utilgjengelig.

23-åringen skulle egentlig spille de røde videre til semifinalen i FA-cupen og være med på sitt første landslagsoppdrag med England, men det ble byttet ut med rehabilitering og restitusjon.

På torsdag var han endelig tilbake for første gang siden han måtte av banen mot Brentford i midten av februar.

– Det har selvfølgelig vært tøft. Jeg var i en god periode, mulighetene kom jevnlig og jeg spilte mye. Men å bli skadet og være ute er en del av sporten. Heldigvis fikk jeg se seier på seier og godt spill fra sidelinjen, sier Jones i et intervju med liverpoolfc.com.

TUNGT: Curtis Jones mistet ni Liverpool-kamper etter skaden mot Brentford. Heldigvis leverte lagkameratene i hans fravær.

TUNGT: Curtis Jones mistet ni Liverpool-kamper etter skaden mot Brentford. Heldigvis leverte lagkameratene i hans fravær.

– Vi er ute av en turnering (FA-cupen), men jeg kommer også tilbake til et lag som har vunnet noe også (ligacupen). I tillegg leder vi også ligaen. Det var tøft, men jeg kommer tilbake med et smil om munnen. Nå skal jeg gjøre alt for å hjelpe laget, sier et tydelig klar 23-åringen.

Få fridager

Å være ute i en så viktig periode av sesongen er vanskelig for alle spillere, og kanskje spesielt Jones, som endelig hadde blitt en fast spiller i Jürgen Klopps ellever. Da var kanskje motivasjonen enda større for å komme tilbake så fort som mulig.

– Jeg vet hvor hardt jeg har jobbet. Du kan spørre guttene, trenerne eller fysioene. Jeg har vært her på fridager. Jeg er ikke typen som skryter foran kameraene, men det er slik det har vært.

På torsdag gjorde han endelig comeback da han entret banen i det 73. minutt. Få minutter senere scoret Alexis Mac Allister 2-1-målet, før Cody Gakpo satte spikeren i kisten like før full tid.

– Jeg forventet en sjanse (mot Sheffield United). Jeg er ekstremt glad for å være tilbake, og jeg er samtidig takknemlig for tilliten manageren og trenerne viser til meg.

Jones står oppført med fem mål, tre målgivende pasninger og 29 kamper for Liverpool denne sesongen. Nå blir han etter alt å dømme en svært viktig spiller i kampen om pokal i Premier League og Europa League.

Plages ikke av begrenset spilletid i Premier League

Plages ikke av begrenset spilletid i Premier League

Cody Gakpo er klar på at en seier alltid er viktigere enn sine egne prestasjoner.

Det er slett ikke umulig at åtte av åtte kamper må vinnes

Det er slett ikke umulig at åtte av åtte kamper må vinnes

Ingen av de tre tittelkandidatene viser tegn til at de vil miste mange poeng i serieinnspurten.

Kommentar Fre. 05.04. 20:29