– Det var en stor overraskelse for oss, for vi så den ikke komme

Trent Alexander-Arnold og resten av troppen skal gjøre alt de kan for å gi Jürgen Klopp den beste avslutningen på Liverpool-karrieren.

Den 26. januar 2024 kom meldingen alle Liverpool-supporter aldri ville høre. Da fortalte Jürgen Klopp om sin avgang fra Anfield etter 2023/24-sesongen.

Den overraskende nyheten kom som et sjokk i hele fotball-England, og i forkant av 2-1-seieren mot Brighton åpnet visekaptein Trent Alexander-Arnold opp om når spillerne fikk den triste beskjeden av sin viktige leder.

– Det var en stor overraskelse for oss, for vi se ikke den komme. Du vil aldri gjøre det heller, selvfølgelig, spesielt når alt går så bra. Vi var i fantastisk form, midt i en tittelkamp og kjempet på fire fronter på det tidspunktet. Forventningene var at de gode tidene bare ville fortsette, sa visekapteinen til Jamie Carragher.

Rystet garderoben

Tyskeren har i utgangspunktet en kontrakt som utløper i 2026, og før den dagen i januar, forventet de fleste at det var et mimimum, spesielt med tanke på at han var så godt i gang med å bygge Liverpool 2.0. Slik ble det ikke.

– Så forteller han oss nyheten og avgjørelsen sin, og du må måtte nesten bare respektere det. Det var noe ingen av spillerne ønsket å høre, og det rystet garderoben i noen timer, men han fortalte oss at vi måtte være profesjonelle og ikke la det gå inn på oss, fortsatte 25-åringen.

Da meldingen kom, kjempet Liverpool om Premier League, Europa League, ligacupen og FA-cupen. To måneder senere er en av dem vunnet, mens to av dem fortsetter er i spill, i aller høyeste grad.

– Spillerne snakket om det med en gang. Han har gjort mye for oss, tatt oss inn, utviklet oss, brakt oss gjennom akademiet og så videre. Reisene var ulike for alle, men vi endte opp sammen på grunn av ham, hvordan han håndterte oss. Nå skylder vi alle manageren noe, og vi ønsker å gi ham en så god avslutning som mulig.

En slik nyhet kunne endt på både positivt og negativt vis. Heldigvis ser det ut til at det kanskje kan ende opp med en fantastisk sesong og avslutning.

– «Han fortjener det», var vel det generelle oppfatningen. Vi kunne bruke dette som motivasjon ut sesongen. Det blir nesten litt som «The last dance». Nå skal vi gjøre alt vi kan for å gå ham en fantastisk avslutning.

Bayern går for De Zerbi. Ingen samtaler med Liverpool

Bayern går for De Zerbi. Ingen samtaler med Liverpool

Bayern München har nå Roberto De Zerbi som sin fremste kandidat.

Nyheter Man. 01.04. 22:43
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05