«Flere klubber viser interesse foran sommervinduet»

Den 21 år gamle portugiseren har snudd karrieren på hodet med Hull i vår, men hva velger Liverpool å gjøre til sommeren?

Etter en svært vanskelig førstesesong i Liverpool og en høst med svært begrenset spilletid i tyske RB Leipzig, har Fabio Carvalho virkelig levert varene for et ungt og fremadstormende Hull-lag de siste månedene.

I helgen ble den åttende scoringen på 16 kamper satt i mål da tigrene tok en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Queens Park Rangers. Håpet om playoff-plass lever enda, selv om det bare er fire kamper igjen av portugiserens sesong.

Det har utvilsomt flere klubber fått med seg, blant annet i Italia, melder Fabrizio Romano på X/Twitter.

«Liverpool er svært fornøyde med prestasjonene hans, samtidig som flere klubber viser interesse foran sommervinduet. Det gjelder italienske klubber, men også andre», skriver han.

Kruttsterk konkurranse

Carvalhos spillestil passet ikke spesielt godt inn i Jürgen Klopps gegenpress-fotball, samtidig som det var sterkt konkurranse om plassene i fronttrioen. Men hva skjer når en ny manager er på plass til sommeren?

En type som Ruben Amorim, som linkes sterkest til Anfield for øyeblikket, har flere lignende spillere i sitt mannskap nede i Portugal. Det hjelper nok også at de er landsmenn, om det til slutt skulle bli Amorim som overtok Liverpool-jobben.

Det blir riktignok ikke uten sterk konkurranse. I hans posisjon har de røde en femmer med Diogo Jota, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah og Luis Diaz, så en av dem må sannsynligvis forsvinne til sommeren for å få plass til Carvalho.

Det er også flere spillere på vei opp fra Liverpools akademi. Stefan Bajcetic, James McConnell, Harvey Elliott og lagkamerat i Hull, Tyler Morton, vil sannsynligvis få en mulighet til å vise seg ytterliggere frem til sommeren. Fremover i banen er det Lewis Koumas, Ben Doak og Jayden Danns som ligger best an foreløpig.

Det blir spennende å følge med på utviklingen til Carvalho, og hvem som til slutt tar over Liverpool. Det kan være helt avgjørende for 21-åringens fremtid på Anfield.

Ingen overraskelse hvem som ble kåret til månedens spiller i mars

Ingen overraskelse hvem som ble kåret til månedens spiller i mars

Alexis Mac Allister har fått en fortjent månedens spiller-pris.

Nyheter Tir. 16.04. 15:09
– Bradley ute i opptil tre uker

– Bradley ute i opptil tre uker

Liverpools unge høyreback sin ankelskade skal ikke være så alvorlig som fryktet.

Nyheter Tir. 16.04. 13:41