Ingen flagg på The Kop i torsdagens kamp

Spion Kop protesterer mot økningen i billettprisene.

Spion Kop 1906, som organiserer flagg og bannere på The Kop, varsler at det ikke kommer til å være noen flagg på The Kop i forbindelse med torsdagens kamp mot Atalanta i Europa League-kvartfinalen. Avgjørelsen er tatt i protest mot Liverpool FC sin beslutning om å øke billettprisene inn mot 2024/25-sesongen.

Tidligere har også Spirit of Shankly uttrykt sin skuffelse over prisøkningen. Det kan virke som supportergruppene er mest skuffet over mangelen på kommunikasjon fra klubben. Både Spion Kop og Spirit of Shankly er skuffet over at de ikke har blitt konsultert før klubben kunngjorde prisøkningen, og legger til at de har mange supportere i ryggen når det blir protest på torsdag.

Liverpool FC argumenterte prisøkningen med at kostnadene for klubben har økt med nesten 40 prosent på seks år. Frem til 2023 hadde klubben fryst billettprisene i åtte strake sesonger. Nå øker de med to prosent for andre år på rad. Prisøkningen blir på mindre enn ett pund per kamp for sesongkortholdere, mens billettene for barn vil ha samme pris som de har i dag.

Sammenliknet med andre klubber er ikke økningen til Liverpool særlig stor. Manchester City har besluttet å øke sine billettpriser med fem prosent, mens Arsenal og Tottenham øker med seks prosent før neste sesong.

Men supportergruppene til Liverpool mener det billettprisene ikke bør økes ytterligere i den tid der mange sliter med økte kostnader i Storbritannia. 

Spion Kop legger for øvrig til at det til helgen kun vil flagges med Hillsborough-flagg når Crystal Palace gjester Anfield for å markere at det er 35 år siden tragedien. Supporterstyret skal i møte med klubben på lørdag, og Spion Kop uttaler at de håper på positiv dialog der.

Supportergruppene er skuffet over billettøkningen

Billettprisene settes oppSupportergruppene er skuffet over billettøkningen

Liverpool FC bekrefter at prisene skal opp to prosent.

I løpstrening for første gang i 2024

I løpstrening for første gang i 2024

Ben Doak er endelig på vei tilbake på banen.