De utlånte:Holdt nullen mot Xavi Simons og RB Leipzig

Sepp van den Berg fortsetter å imponere i Mainz-drakten. Slik gikk det med de utlånte i påskehelgen.

Championship, England

Fabio Carvalho, Tyler Morton og Hull kjempet om en playoff-plass før helgens to påskerunder, men med to tap mot Stoke og Leeds, ser det ut til å bli svært tøft for ulvene.

Etter en svak hjemmekamp mot Stoke på fredag, var det nettopp Carvalho som scoret Hulls eneste mål på Elland Road mandag kveld. Tyler Morton stod bak målet, så Liverpool-duoen trenger ikke å være altfor skuffet med helgens resultater.

Nathan Phillips, som nå spiller fast i Cardiffs midtforsvar, hadde en svært spesiell helg, med hjemmetap mot Sunderland og borteseier mot playoff-jagende Coventry. Det går mot et salg av 25-åringen til sommeren, så det er bra at han så langt har levert varene i Englands nest-øverste divisjon.

Billy Koumetio, som fortsatt ikke har spilt ligafotball for Blackburn, satt på benken i 0-1-tapet mot Ipswich på fredag. Mandag ettermiddag var han ikke i troppen da Blackburn vant 5-1 over Sunderland.

Her er målet til Tyler Morton og Fabio Carvalho:

League One, England

Etter solide opptredener for England U20 i landslagspausen, var Luke Chambers tilbake i spill for Wigan denne helgen. Han kom innpå som innbytter i 1-1-kampen mot Burton, før det endte med et tungt 1-3-tap borte mot Cambridge mandag. 19-åringen har spilt 16 seriekamper siden låneovergangen i januar.

Calvin Ramsay har ikke vært i spill for Bolton siden 17. februar, men denne helgen har i alle fall høyrebacken vært i kamptroppen. Skotten fikk ikke minutter i 0-0-kampen mot Stevenage eller i 5-2-seieren over Reading. Dette har endt i et nytt mislykket utlån på alle mulige måter, så det blir spennende å se hva som skjer til sommeren.

League Two, England

Luca Stephenson var ikke i Barrow-troppen da de vant 3-1 over Grimsby på fredag. Mandag startet han og spilte 59 minutter i 1-2-tapet mot Morecambe. 20-åringen kjemper om opprykk til League One.

James Norris gjorde comeback for Tranmere denne helgen etter å ha vært ute av spill siden slutten av februar. Det endte med 90 minutter på venstrebacken i 1-1-kampen mot Colchester. Tranmere ligger i ingenmannsland og er ferdigspilt denne sesongen.

Adam Lewis har ikke vært på banen eller i troppen til Newport County. Harvey Davies har varmet benken hos Crewe.

LEAGUE ONE: Luke Chambers har fått mye spilletid i Wigan-trøyen etter låneovergangen i vinter.

LEAGUE ONE: Luke Chambers har fått mye spilletid i Wigan-trøyen etter låneovergangen i vinter.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg spilte en ny kjempekamp for Mainz i 0-0-kampen mot RB Leipzig i helgen. 22-åringen har vært en svært viktig brikke i et Mainz-lag som kjemper en intens kamp i nedrykkstriden i Tysklands øverste divisjon.

Bundesliga, Østerrike

Viteszlav Jaros startet mellom stengene da Sturm Graz spilte toppkamp mot RB Salzburg i helgen. Det endte med et knepent 0-1-tap for den tsjekkiske landslagsspilleren.

Premiership, Skottland

James Balagizi satt på benken da Kilmarnock tok et sterkt poeng borte mot Hearts. Owen Beck var ikke i kamptroppen til Dundee FC. Venstrebacken er skadet og vil være ute en god stund, ifølge Football Scotland.

LaLiga 2, Spania

Anderson Arroyo byttet klubb i januar, men colombianeren ble værende i Spanias nest-øverste divisjon. I helgen spilte han 90 minutter for Burgos i 0-0-kampen mot Espanyol. Colombianeren og hans lag kjemper om direkte opprykk.

Cymru Premier, Wales

Reece Trueman voktet buret for Colwyn Bay i hjemmekampen mot Aberystwyth denne helgen. Det endte med et knepet 1-2-tap. 

Dominic Corness (Yverdon) og Jakub Ojrzynski (Den Bosch) var ikke i kamptroppen. Marcelo Pitaluga (St. Patricks) har blitt nedgradert til en benkeplass den siste tiden.

Ornstein: Benficas tekniske direktør hentes av Edwards

Ornstein: Benficas tekniske direktør hentes av Edwards

Fenway Sports Group (FSG) fortsetter å hente inn nøkkelpersonell i det nye fotballprosjektet.

Nyheter Tir. 02.04. 10:16
Bayern går for De Zerbi. Ingen samtaler med Liverpool

Bayern går for De Zerbi. Ingen samtaler med Liverpool

Bayern München har nå Roberto De Zerbi som sin fremste kandidat.

Nyheter Man. 01.04. 22:43