Nytt poengtrekk for Everton

Everton får ytterligere straff for brudd på PSR.

Everton straffes med et nytt poengtrekk fra Premier League for brudd på ligaens «Profit and Sustainability Rules» (PSR). Det melder David Ornstein i The Athletic. Det er ventet en pressemelding fra Premier League veldig snart.

De har allerede fått 10 minuspoeng i straff i november, men det ble redusert til seks poeng i februar etter anke. Det var for treårsperioden frem til 2021/22-sesongen. Nå får de ytterligere to minuspoeng for sine brudd på 2022/23-sesongen.

Everton må bestemme seg innen sju dager for om de skal anke eller akseptere straffen. Ifølge Paul Joyce i The Times er planen at det skal ankes.

De minuspoengene betyr at Everton er på 16. plass i Premier League, kun to poeng over nedrykksstreken.

Står trolig mellom tre lag

På lørdag vant Luton Town 2-1 over Bournemouth, og er nå oppe på 25 poeng. Mens Burnley og Sheffield United virker fortapt, ser det ut til å være Luton, Nottingham Forest og Everton som skal kjempe om å unngå bli nummer 18 og gå ned til Championship.

Everton vant sin første kamp siden desember (!) da de slo Burnley på lørdag.

Det ser ut til å bli en veldig tøff kamp helt inn for Everton dersom de skal beholde plassen. Liverpool skal til Goodison Park for å møte den blå naboen 24. april.

Det kan også være at Liverpool må håpe på hjelp fra de blå helt inn. Everton har Arsenal på bortebane i aller siste serierunde 19. mai.

Illustrasjonen på de tapte sjansers sesong

Illustrasjonen på de tapte sjansers sesong

Liverpool reddet så vidt gulldrømmen, men har servert tittelen på gullfat til konkurrentene på grunn av egen udyktighet.

Kommentar 08.apr 13:34
Var nær å bli Liverpool-spiller for småpenger

Var nær å bli Liverpool-spiller for småpenger

Liverpool og Santos hadde kommet til enighet om en overgang, forteller Real Madrid-angripen Rodrygo.