– Klopp er en type manager jeg ser mot, med en klar visjon og identitet

Ange Postecoglou holdt sin pressekonferanse før søndagens kamp på Anfield.

Torsdag kveld tapte Tottenham sin tredje kamp på rad, da de ble sendt hjem fra Stamford Bridge med 0-2 og null poeng.

Fredag måtte Tottenham-sjef Ange Postecoglou sitte foran reporterne og svare på spørsmål om neste oppgave, som er Liverpool på Anfield.

Siden Jürgen Klopp kun har tre kamper igjen, var det naturlig at han var et av temaene.

– Han har hatt en enorm påvirkning. Jeg har sagt tidligere at jeg alltid har vært tiltrukket av managere som har vært litt annerledes, som spiller spillet litt annerledes, og har en klar visjon og identitet. Det har han definitivt, sier Postecoglou.

– Det er ikke enkelt å komme til en stor klubb som tradisjonelt har hatt mye suksess, og så må han stå i det som har vært en veldig vanskelig periode for akkurat det. Han har kommet inn, endret klubben på den måten han har gjort, og han skal ha mye ros for det. Han er en utmerket manager, sier han.

Han tror ikke Klopp er ferdig som manager etter dette.

– Jeg er sikker på at vi ser ham tilbake som manager igjen på toppnivå, for han er en av de beste managerne i verden. Han skal ha ros for å ha klart å få implementert sin stil og tanke i en så stor klubb, og gitt dem suksess.

Se høydepunktene fra Tottenhams tap på torsdag:

Tre tap på rad

Tottenham har nå tapt tre kamper på rad, mot Newcastle, Arsenal og Chelsea. Postecoglou fikk spørsmål om hvorfor laget hans har prestert så ujevnt.

– Det er ikke en bekymring, men en del av prosessen. Som jeg har sagt, er det der vi her. Du må forstå at når det kommer en endring, så er det ikke lett og smertefritt, og det skal det ikke være. Dersom du virkelig skal bygge for suksess, så må du gå gjennom tøffe tider, sier han.

– Du prøver ikke å lage dem selv, og du skal ikke skape de tøffe periodene med vilje, men du må komme deg gjennom dem. Dersom noen kan vise meg et lag som ikke har hatt tøffe perioder mens de bygger noe, så vil jeg bli veldig overrasket. Det er en nødvendig del av prosessen, og noe du må gjennom. Du må skjønne hvordan du skal håndtere det. Hvem som håndterer det bra, hvem som ikke håndterer det bra fra et fotballståsted, klubbens ståsted eller støtteapparatet sitt. Alle disse tingene vil vise seg, og det er en del av prosessen.

Etter torsdagens tap kan ikke lenger Tottenham ta igjen Liverpool, uansett hva som skjer de neste ukene. Resultatet gjorde at Liverpool kvalifiserte seg til Champions League.

Liverpool - Tottenham spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Arne Slot fikk nye Liverpool-spørsmål

Slot svarte på nye Liverpool-spørsmål

Det høres ut som vi kan bli nødt til å vente noen uker til på offentliggjøringen.

Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05