The Mirror: Liverpools keepertrener har fått tilbud fra Steven Gerrard

John Achterberg gir seg hos de røde etter sesongen, og neste stoppested ser ut til å bli Al-Ettifaq.

I forrige uke kom nyheten om at John Achterberg, Liverpools keepertrener, gir seg på Anfield etter sesongen er over. Det markerer en slutt på en 15 år lang karriere hos de røde.

Den 52 år gamle nederlenderen er på utgående kontrakt, og selv med landsmann Arne Slot inn dørene, vil ikke Achterberg fortsette i sin stilling hos de røde.

Det ser heller ikke ut til at han blir arbeidsledig lenge, for ifølge Simon Mullock i The Mirror er keepertreneren ønsket av ingen andre enn Steven Gerrard og Al-Ettifaq.

«John Achterberg er klar for å bli med i teamet til Steven Gerrard når sesongen er over med Liverpool. Han har blitt tilbudt en ny utfordring», skriver den engelske avisen.

Gerrard, som har vært både spiller og manager (for U18-laget), på samme tid som Achterberg, kjenner nok til nederlenderen veldig godt fra tiden sammen på Anfield.

Det har ikke kommet nyheter om Claudio Taffarel og Jack Robinson, som er Liverpools to andre keepertrenere på førstelaget.

Flere på vei ut

I ettertid av Jürgen Klopps meldte avgang i januar, har flere andre trenere i og rundt Liverpools førstelag gikk beskjed om at de også ville gi seg i klubben etter sesongen.

En av dem er assistenttrener Pep Lijnders, som har vært Klopps trofaste høyrehånd i flere sesonger. Han har vært linket til både Ajax og Besiktas. Paul Joyce i The Times har blant annet meldt om førstnevntes interesse.

Det har også blitt spekulert i om Vitor Matos, en av Klopps yngre trenere i Liverpool, kan bli med nederlenderen videre. 36-åringen skal uansett ikke fortsette karrieren i Liverpool.

Peter Krawietz, Andreas Kornmayer og Andreas Schlumberger er også bekreftet ut dørene når Klopp pakker sakene sine på Anfield om et par uker. Inn dørene kommer sannsynligvis Arne Slot, med et nytt team rundt seg.

I faresonen før den siste Liverpool-kampen i karrieren

I faresonen før den siste Liverpool-kampen i karrieren

Jürgen Klopp står med to gule kort før bortekampen mot Aston Villa på mandag.

Nyheter Tir. 07.05. 20:05
Får støtte av Suarez etter de turbulente dagene

Får støtte av Suarez etter de turbulente dagene

Darwin Nunez valgte å slette alle Liverpool-relaterte bilder på Instagram etter 4-2-seieren mot Tottenham.

Nyheter Tir. 07.05. 18:29