Får støtte av Suarez etter de turbulente dagene

Darwin Nunez valgte å slette alle Liverpool-relaterte bilder på Instagram etter 4-2-seieren mot Tottenham.

Etter 4-2-seieren over Tottenham har det vært turbulent rundt Darwin Nunez, selv om spissen bare var på banen i 20 minutter av den kampen. Uruguyaneren kom som vanlig til sine sjanser, men synonymt med sine to sesonger på Anfield, ble mulighetene misbrukt.

Noen timer etter kampen valgte Liverpool-spissen å ta vekk samtlige av Liverpool-bildene sine på Instagram, noe som fikk sosiale medier til å koke mandag morgen. Han valgte også blokkere flere av de største sosiale medier-kontoene som skriver og har meninger om klubben.

På samme tid ruller målene inn for Luis Suarez i Inter Miami-drakten. Natt til søndag ble det tre scoringer til, og et av dem markerte hans 500. mål i karrieren. Det la den tidligere Liverpool-spissen ut av Twitter/X, og i kommentarfeltet hadde nettopp Nunez lagt igjen en kommentar: «Mitt store idol», skriver 24-åringen.

Suarez, som sannsynligvis har fått med seg hva som har skjedd med sin lagkamerat på landslaget de siste dagene, svarte med et par positive ord:

«Du er alltid her for meg, målscorer. Tusen takk! Husk å alltid vær positiv og se fremover», skrev Suarez tilbake.

Hakkekylling

Nunez har vært på radaren til de fleste engelske supportere og den engelske pressen helt siden han ankom Liverpool tilbake i 2022. Den samme sommeren kom også Erling Haaland, noe som til slutt med en sammenligning uruguyaneren sannsynligvis ikke hadde godt av.

Etter en rekke bommer og misbrukte sjanser ble han også latterliggjort på sosiale medier, selv om det faktisk ble 15 mål i alle turneringer i debutsesongen.

Denne sesongen har han utvilsomt hatt en god utvikling, selv om sjansesløsingen har blitt med ham videre. I skrivende stund står han med 31 målpoeng i alle turneringer, seks færre enn ledende Mohamed Salah.

Ifølge Liverpool.no-skribent David Lynch at klubben vil vurdere ham inn mot sommerens overgangsvindu.

«Hvis Liverpool ønsker å være det beste laget i Europa igjen - og det er målet til Fenway Sports Group - så er det ikke mulig å ignorere en slik spiller. Liverpools tilnærming vil sannsynligvis dikteres av interessen på overgangsmarkedet, og om noen er villig til å tilby noe i nærheten av den summen som ble betalt til Benfica for Nunez», skrev han i ukens kommentar.