– Jeg tror han vil være en av verdens beste trenere om tre år

PSV-stopper kommer med rosende ord om sin gamle sjef, men avkrefter at han er på vei til Liverpool.

PSVs høyreiste midtstopper David Hancko er en av Arne Slots tidligere elever som har blitt linket med en overgang til Anfield. Den slovakiske 26-åringen har bare rosende ord om sin tidligere sjef, men han avkrefter at han er på vei til de røde.

Han er nettopp ferdigspilt for sesongen etter at han har representert Slovakia i sommerens EM, hvor de tapte på svært dramatisk vis i åttendedelsfinalen mot England i går kveld.

– Jeg tror at han vil være blant de beste trenerne i verden om tre år. Jeg kan se for meg at det skjer fordi jeg vet hva han gjorde med oss, og nå har han muligheten til å vise det på den største scenen, sa han til vi.nl under EM i Tyskland.

GODT FORHOLD: David Hancko har et godt forhold til sin gamle trener Arne Slot.

GODT FORHOLD: David Hancko har et godt forhold til sin gamle trener Arne Slot.

Avkrefter overgang

Hancko skryter også av staben som Slot tar med seg til Liverpool, og benekter at han bare skryter av dem for å smiske seg til en overgang til Merseyside-klubben.

– Jeg har stor tro på han og staben hans, og jeg sier ikke bare det fordi jeg vil bli med han til Liverpool, for det er usannsynlig.

Hancko er i stand til å spille både midtstopper og venstreback, og har leverte meget solid for Feyenoord i 2023/24. Han spilte 48 kamper for den nederlandske klubben i alle turneringer, og scoret syv mål og hadde tre målgivende pasninger.

– Jeg har snakket med ham (Slot) noen ganger etter sesongslutt, men jeg tror ikke de ser etter en spiller i min posisjon, så jeg tror ikke en overgang til Liverpool vil skje.

– Men jeg ønsker ham lykke til, han er virkelig en fantastisk trener.

At Liverpool ikke er ute etter en stopper kommer kanskje som en overraskelse på mange med tanke på at Joel Matip forlot klubben etter sesongslutt, så det ville kanskje vært naturlig å hente inn en erstatter til kulthelten.

FARVEL: Joel Matip takket for seg etter åtte suksessfulle år i Liverpool.

FARVEL: Joel Matip takket for seg etter åtte suksessfulle år i Liverpool.

Så spørs det jo selvsagt hvor mye vi skal legge i at Hancko sier at en midtstopper ikke er prioritet, det er vel heller tvilsomt at Arne har diskutert overgangsstrategien i sin nye klubb med hans tidligere forsvars-general.

Hancko avsluttet med å skryte enda litt mer av Slot.

– Du ser alltid frem til å trene med ham. Spillestilen hans og også videoene han viser i teammøter er så profesjonelle.

Om en midtstopper kommer inn portene på Anfield eller ikke i løpet av sommeren må vi nok bare vente å se, men at David Hancko ikke er mannen som blir hentet virker i alle fall sikkert.

Gakpo herjet igjen - Sendte Nederland videre til kvarten med enda en scoring

Gakpo herjet igjen - Sendte Nederland videre til kvarten med enda en scoring

Cody Gakpo er i fyr og flamme for Nederland om dagen, og i åttendedelsfinalen mot Romania ble han helten for Nederland som sikret seg kvartfinale-billett med 3-0-seier.

Nyheter Tir. 02.07. 20:28
EMs ukjente toppscorer

EMs ukjente toppscorer

Glem Kane, Lewandowski, Ronaldo og Mbappé, i EM florerer det av selvmål.

Nyheter Tir. 02.07. 15:31