Liverpool har avslått bud på Phillips fra Tyrkia

Liverpool skal ha avslått et overgangstilbud fra den tyrkiske klubben Trabzonspor for midtstopper Nat Phillips.

Ifølge James Pearce i the Athletic skal Liverpool ha avslått et tilbud fra den tyrkiske toppdivisjonsklubben Trabzonspor for en permanent overgang for Nat Phillips.

«Liverpool har avvist et bud på 4 millioner pund (5,1 millioner dollar) fra den tyrkiske klubben Trabzonspor på forsvarer Nat Phillips, men den 27 år gamle midtstopperen skal uansett forlate Anfield denne sommeren etter å ha gått inn i det siste året av kontrakten sin».

«Liverpool verdsetter ham til rundt 8 millioner pund og har ikke hastverk med å selge. Phillips, som kom tilbake til pre-season i Liverpool forrige uke, tiltrekker seg også interesse fra en rekke Championship-klubber, inkludert Burnley».

De røde haster altså ikke med å selge Phillips, og virker å være selvsikre på at en avtale vil gå i boks i løpet av sommeren. 

PÅ FLYTTEFOT?: Nat Phillips skal være på vei ut portene på Anfield i løpet av sommeren.

PÅ FLYTTEFOT?: Nat Phillips skal være på vei ut portene på Anfield i løpet av sommeren.

Nat Phillips har lenge blitt ryktet vekk fra Anfield, og har aldri helt klart å spille seg inn i klubbens midtstopper-planer. 

Forrige sesong var han på utlån i den skotske klubben Celtic, men det ble ingen suksess, så i januar ble han hentet tilbake og lånt ut på nytt, denne gangen til Cardiff i Championship. 

Mange vil nok huske Phillips for den heroiske innsatsen han la ned for Liverpool i 20/21-sesongen, da de røde sto midt i en helt forferdelig skadekrise på midtstopperplass. Alle Liverpools førstelagsstopper var skadet, så Phillips steppet opp sammen med Rhys Williams, og lagde et partnerskap som reddet en svært usannsynlig Champions League-plass. 

Han spilte til sammen 29 kamper for Liverpools førstelag og scoret ett mål som alle røde-supportere husker godt. Den ene scoringen kom nemlig i Liverpools 4-2-seier borte på Old Trafford i mai 2021. 

Salah rapporterer tilbake for pre-season i dag

Salah rapporterer tilbake for pre-season i dag

Mohamed Salah skal etter rapportene være tilbake på AXA training centre i dag for å starte pre-season med Liverpool.

Nyheter Man. 08.07. 13:30
Van Dijk blir 33 år i dag - er nå eldst på laget

Van Dijk blir 33 år i dag - er nå eldst på laget

Liverpools kaptein fyller 33 år i dag.

Nyheter Man. 08.07. 11:05