Konate melder seg klar til City-kampen på sosiale medier

Midtstopperen ser ut til å ha blitt kvitt skaden han pådro seg like før landslagspausen.

Like før landslagspausen falt Liverpool-spillerne som fluer, og like før kampen mot Brentford meldte også Joe Gomez og Ibrahima Konate forfall til kampen. Det endte heldigvis godt, for med Virgil van Dijk og Joel Matip vant de røde 3-0 hjemme på Anfield.

Til helgen venter derimot en helt annen oppgave, borte mot Englands kanskje beste fotballag. Toppscorer Erling Haaland må demmes opp for, og mange vil nok påstå at Ibrahima Konate, med høy fart og vanvittig fysikk, muligens er det beste alternativet for Klopp i en slik kamp.

Da passer det fint at midtstopperen, som meldte forfall til Frankrikes landskamper, ser ut til å være tilbake i god tid før Pep Guardiolas menn venter 13.30 på lørdag.

«Ingen fridager, Stor uke i vente», var den korte, men gode meldingen han publiserte på Instagram onsdag kveld.

Hvem forventes tilbake?

Sammen med Konate, håpes det at Joe Gomez er tilbake til City-kampen. Engelskmannen, som kanskje må bekle venstrebacken på lørdag, var heller ikke med mot Brentford. Klopp beskrev skaden som «ikke alvorlig» da.

David Lynch, spaltist hos Liverpool.no og journalist hos thisisanfield.com, hadde også flere gode nyheter for noen dager siden.

Midtbaneduoen Ryan Gravenberch og Curtis Jones, som også har slitt med skader den siste tiden, forventes tilbake i troppen, skriver journalisten. Førstnevnte gikk glipp av de to siste kampene før landslagspausen. Jones har vært ute siden Bournemouth-kampen tidlig i november.

Alexis Mac Allister vil sannsynligvis være tilgjengelig igjen etter suspensjonen mot Brentford, selv om argentineren var i aksjon for Argentina så sent som natt til onsdag. Det ble heller ikke meldt om noen skader på Liverpool-spillerne under landslagspausen.

Conor Bradley, Thiago, Stefan Bajcetic og Andy Robertson blir ikke klar til toppoppgjøret. 

Nå skal dommerne slå hardere ned på håndvifting igjen

Nå skal dommerne slå hardere ned på håndvifting igjen

Howard Webb mener at flere regelendringer har forsvunnet ut vinduet de siste serierundene.

Slik skapte Klopp og Lijnders et nytt kapteinsteam på rekordtid

Slik skapte Klopp og Lijnders et nytt kapteinsteam på rekordtid

Flere viktige personligheter forsvant ut dørene i sommer, men det har ikke vært et stort problem denne sesongen.