Positive nyheter fra David LynchHåper å være tilbake før sesongslutt

Grekeren skal være optimistisk med tanke på å kunne bidra igjen for de rødkledde denne sesongen.

– Kostas kommer helt klart til å være ute en stund. Hvor lenge vet jeg ikke, sa Jürgen Klopp da han ble spurt om en oppdatering angående Kostas Tsimikas kragebeinsbrudd før kampen mot Burnley. 

Det er ingen tvil om at skaden kommer til å ta måneder - ikke uker - å komme tilbake fra, men heldigvis for Liverpools del ser det ut til at grekeren kan bidra igjen denne sesongen. Det skriver David Lynch for This is Anfield

Kan bidra denne sesongen

Ifølge Lynch skal venstrebacken være optimistisk med tanke på å spille for Liverpool igjen mot slutten av den inneværende sesongen. 

Dersom alt går etter planen med Tsimikas rehabilitering, som 27-åringen allerede har påbegynt, vil han være tilbake i spill til sesonginnspurten. 

I den perioden kjemper de rødkledde forhåpentligvis fortsatt i toppen av Premier League, samtidig som eventuelt avansement i FA-cupen og europaligaen vil gjøre at det kommer kamper på rekke og rad på våren. 

NEDBRUTT: Tsimikas merket raskt at noe var galt etter duellen med Saka og sammenstøtet med Klopp.

NEDBRUTT: Tsimikas merket raskt at noe var galt etter duellen med Saka og sammenstøtet med Klopp.

Tsimikas figurerte i ni av de te siste Premier League-kampene før skaden, og hadde for alvor funnet formen da ulykken inntraff. Han står med 17 kamper totalt denne sesongen, og det kan altså bli enda flere. 

Robertson nærmer seg

Da er det godt at Andy Robertson, som er de rødkleddes ubestridte førstevalg på venstrebacken, nærmer seg spill igjen etter sin skulderskade. 

Skotten skadet skulderen i en landskamp 12. oktober, og er ventet å være tilbake i spill mot slutten av januar. 

Før den tid må Liverpool sette sin lit til Joe Gomez, som er den eneste av seniorspillerne som kan bekle venstrebackrollen.

– Nå trenger vi å ha litt flyt på skadefronten. Joey (Gomez) er der, og vi må pakke ham inn i bomull slik at han er klar til de neste kampene, sa Klopp før Burnley-kampen. 

RB Leipzigs januarkjøp kan være dårlig nytt for Carvalho

RB Leipzigs januarkjøp kan være dårlig nytt for Carvalho

Veien til førstelaget virker ikke å bli noe kortere for Liverpools utlånte portugiser.

Ga spillerne to dager fri etter seieren på Boxing Day

Ga spillerne to dager fri etter seieren på Boxing Day

Liverpool-spillerne får nå anledning til litt julefeiring med familien.