Oppdatert 21:50:Klopp bekrefter at det er snakk om et kragebeinsbrudd

Grekeren måtte forlate banen etter kollisjonen med Jürgen Klopp.

Bukayo Saka og Kostas Tsimikas hadde knuffet med hverandre i flere dueller tidlig i kampen, og etter en halvtime spilt ble det hele avsluttet med en skikkelig dytt fra engelskmannen.

Liverpools venstreback klarte ikke å stoppe i tide, og meide ned Jürgen Klopp som stod helt ved krittet. Få minutter senere ble han byttet ut.

Paul Joyce var raskt ute å meldte om at klubben frykter et kragebeinsbrudd, en skade som kan holde Tsimikas ute i minst et par måneder.

Oppdatering fra Klopp

På pressekonferansen etter kampen bekrefter Jürgen Klopp at Tsimikas har et kragebeinsbrudd.

– Han har minimum brukket kragebeinet. Det er veldig, veldig dårlige nyheter.

Liverpool-sjefen fikk også spørsmål om Luis Diaz. Colombianeren holdt seg til kneet på tampen av oppgjøret, og ble byttet ut.

– Jeg håper ikke det er snakk om en skade. Han har smerte, det var kne mot kne. Vi hadde tenkt å bytte, men måtte vente å se om Lucho måtte gå av. Fysioterapautene var ikke altfor bekymret, men man vet aldri, og vi spiller om tre dager. Du vet aldri hvor lang tid slike ting tar, så vi må se.

Med en potensiell langtidsskade på Tsimikas, og med Andy Robertson fremdeles ute, er Joe Gomez og Luke Chambers de to klare alternativene på venstrebacken mot Burnley. Førstnevnte hadde igjen en god kamp i kveld, så det skal gå fint, men dette var absolutt ikke gode nyheter.

Savnet av Mac Allister blir mindre og mindre for hver kamp

Spillerbørs og folkebørs etter Arsenal:Savnet av Mac Allister blir mindre og mindre for hver kamp

Wataru Endo leverte knallharde taklinger, flotte pasninger og en enorm innsats. Dette er vår spillerbørs etter Arsenal-kampen.

Kommentar 23.des 2023 20:26
Jürgen Klopp roser Conor Bradley og Jarell Quansah etter prestasjonene i Belgia

– Jeg vil aldri dømme en spiller etter en slik kamp og si: «Han er åpenbart ikke godt nok»

Flere av ungguttene slet mot Union St. Gilloise, men det plager ikke Liverpool-treneren.