«Vil ikke gå for Palhinha i januar»

Fulhams Joao Palhinha er ikke aktuell for de røde, melder David Lynch.

Liverpool har gjennom høsten blitt linket til Fulhams defensive midtbanespiller Joao Palhinha, men David Lynch kan rapportere at det er en spiller som ikke er aktuell for de røde. 

«Liverpool vil ikke gå for Palhinha i januar», skriver han i en artikkel for This Is Anfield

Diogo Jotas lagkamerat på det portugisiske landslaget er Premier Leagues taklekonge, og han har imponert stort etter overgangen fra Sporting i fjor sommer. Det tok bare en halv sesong i engelsk fotball før han ble linket til andre klubber, blant dem Liverpool. 

I sommer var det Bayern München som var mest interessert, mens også Arsenal meldte seg på. Da ble det ingen overgang. I stedet signerte 28-åringen en ny kontrakt med Fulham, som nå skal kreve hele 70 millioner pund for spilleren. 

For Liverpools del er det ifølge Lynch helt uaktuelt å bruke så mye penger på en spiller i den alderen, og de røde er fornøyd med alternativene de har på midtbanen. 

Tidligere har også Liverpool Echo meldt at klubben er fornøyd med det de har på midtbanen. Jakten på Fluminense-spiller André ble avblåst blant annet fordi Jürgen Klopp og co ønsker at Stefan Bajcetic skal få fortsette sin utvikling. André har siden blitt linket til nettopp Fulham som erstatter for Palhinha dersom han skulle forsvinne.

Det gjenstår å se om Liverpool kommer til å handle i januar. Etter Joel Matips skade virker det mest sannsynlig at det blir en stopper som kommer inn dersom klubben velger å åpne lommeboken.

– Vi har vært veldig uheldig med flere av våre største talenter

– Vi har vært veldig uheldig med flere av våre største talenter

Kaide Gordon kan få sine første Liverpool-minutter på 693 dager.

Det som skjedde i 2020/21-sesongen må ikke skje igjen

Det som skjedde i 2020/21-sesongen må ikke skje igjen

En langtidsskade på Joel Matip kan sende Liverpool ut på overgangsmarkedet i januarvinduet.

Kommentar 13.des 2023 21:45