Håper å få flere spillere tilbake neste uke

Jürgen Klopp tror det er i ferd med å lysne på skadefronten for Liverpool.

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om skadesituasjonen i Liverpool-troppen. Mange spillere mangler når de røde skal møte Bournemouth på søndag, men manageren håper og tror det snart er i ferd med å lysne på skadefronten. 

En av dem som snart kan være tilbake, er Trent Alexander-Arnold. Scouseren pådro seg en skade i kneet mot Arsenal for snart to uker siden, men kan trolig trene for fullt i løpet av neste uke. Klopp har fått med seg at Trent har vært på tur til Milano for å gå på moteshow i løpet av vinterpausen, og tyskeren benyttet anledningen til å spøke litt om det. 

– Han kan åpenbart gå - på catwalken! sa Klopp til humring fra de fremmøtte journalistene på AXA Training Centre fredag formiddag. 

Tidligere har det blitt rapportert at hjemmekampen mot Chelsea 31. januar kan være en mulighet for Alexander-Arnold. 

Alle er på bedringens vei

For øvrig er også Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Ben Doak, Joel Matip, Kostas Tsimikas, Andy Robertson og Dominik Szoboszlai ute med skade. Ifølge Klopp er det de to sistnevnte som er nærmest å komme tilbake fra skade. 

– Trent er nærme, Dom er nærme, Robbo er nærme. Alle går i riktig retning, sa Klopp. 

Ingen av dem blir imidlertid klare til kampen mot Bournemouth på Vitality Stadium. 

– Jeg forventer ikke å ha noen tilbake til den kampen. Kanskje mot Fulham. Vi må se hvordan det utvikler seg. Men alle nærmer seg, og noen kan være del av lagtreningene neste uke.

For Thiago og Bajcetic sin del har det nye målet for comeback blitt satt til februar. 

Klopp må selvsagt også klare seg uten Wataru Endo og Mohamed Salah, som spiller henholdsvis Asian Cup og Afrikamesterskapet. Salah måtte ut med skade for Egypt torsdag kveld og undersøkes nærmere i dag. 

Dette sa Klopp om skader, Salah, Bournemouth og Henderson

Vi fulgte pressekonferansen: Dette sa Klopp om skader, Salah, Bournemouth og Henderson

Jürgen Klopp møtte pressen fredag.

Salah skal undersøkes nærmere i dag

Salah skal undersøkes nærmere i dag

Jürgen Klopp har snakket med Mohamed Salah, som måtte ut med skade torsdag kveld.