– Vi var for emosjonelle og mer nervøse enn Liverpool

Fulhams manager mener at laget mistet hodet i oppgjøret mot Klopps menn.

Fulham drømte lenge om å nå sin første finale i en nasjonal cup siden 1975, men måtte til slutt gi tapt for Jürgen Klopp og Liverpool over to kamper. 

De rødkledde så lenge ut til å ha full kontroll etter at de tidlig tok ledelsen gjennom Luis Diaz, men en redusering av Issa Diop førte til spenning i sluttminuttene. 

Klopps menn klarte imidlertid å holde unna, og tok seg til ligacupfinalen for 10. gang i klubbens historie. Fulhams manager Marco Silva mener laget var gode i perioder, men at spillerne lot anledningen ta overhånd. 

Spilte god fotball

– Vi hadde en periode i den andre omgangen av den første kampen da vi ledet 1-0 og hadde noen gode muligheter som vi kunne ha scoret på med bedre avgjørelser, sa Silva etter kampen, ifølge Liverpool Echo.

– Slike øyeblikk er viktig, og mot et så godt lag som Liverpool blir de avgjørende. De var mye roligere enn oss - for Liverpool var det bare enda en kamp. For de fleste av spillerne våre er det noe nytt å spille i en semifinale. 

Atmosfæren på Craven Cottage var det ingenting å si på, men spillerne mangler erfaring med slike kvelder. 

– Atmosfæren var fantastisk. Vi trenger flere slike øyeblikk for at spillerne skal bli sterkere med støtten. 

UTLIGNET: Diop ga håp til Fulham.

UTLIGNET: Diop ga håp til Fulham.

Følelsene tok overhånd

Portugiseren mener laget lot følelsene ta overhånd på en stor anledning for klubben. 

– De første 30 minuttene var vanskelige. Vi var for emosjonelle og mer nervøse enn Liverpool, og klarte ikke å holde på ballen som vanlig og bygge opp angrepene våre. Vi hadde en stor sjanse før de scoret, men klarte ikke treffe målet. Liverpool scoret på sin første mulighet, det gjorde det vanskelig. 

– De begynte bedre enn oss i andre omgang, men publikum støttes oss og vi fikk målet som åpnet opp kampen og gjorde den mer intens. Til syvende og sist var vi ikke på vårt beste, ikke nådeløse nok, og det er Liverpool som er i finalen. 

Marco Silva og Fulham møter Newcastle United i FA-cupen i helgen. 

Tidspunktet for ligacupfinalen endres

Klubben bekrefterTidspunktet for ligacupfinalen endres

Nå er det klart når ligacupfinalen mot Chelsea skal spilles.

Når ikke målet om full åpning i januar

Når ikke målet om full åpning i januar

Liveblogg 25.jan 14:14