Deadline Day - Dette kan fortsatt skje for Liverpool

Det har vært et stille overgangsvindu for Liverpool så langt, og det er lite som tyder på at noe stort vil skje de siste timene.

Ingen nye signeringer har kommet inn portene på Anfield så langt i dette overgangsvinduet. Det har egentlig vært lite aktivitet generelt på tvers av Premier League.

Det så lenge ut til at det kom til å bli en svært rolig Deadline Day for Liverpools del, men plutselig kom den overraskende nyheten om at Nottingham Forest hadde kommet med et bud på Caoimhin Kelleher. Liverpool har avslått budet, men det er fortsatt tid for Forest til å gjøre et nytt fremstøt. 

Det er ingenting som tyder på at klubben vil hente inn noen forsterkninger til å hjelpe til i tittelkampen i løpet av deadline days siste timer, men de har kommet med overraskende overganger ut av det blå før så man vet jo aldri.

Det mest sannsynlige som kan skje for Liverpools del virker å være eventuelle utlån av klubbens unge spillere.

Spillere som Bobby Clark, Kaide Gordon, James McConnell, Calum Scanlon, Billy Koumetio, Thomas Hill og Lewis Koumas kommer nok alle til å få begrenset med muligheter for Liverpools førstelag nå som de verste skadeproblemene virker å være over og det begynner å dra seg til i de diverse turneringene.

Dermed kan deres beste alternativ til regelmessig seniorfotball være å dra på et utlån. De røde har allerede sendt spillere som Nathaniel Phillips (Cardiff), Calvin Ramsey (Bolton), Owen Beck (Dundee) og Fabio Carvalho (Hull) på utlån så langt i januarvinduet.

En som også har dratt på utlån denne måneden er Rhys Williams, men den unge Midtstopperen ble meget overraskende kalt tilbake etter bare 16 dager i Port Vale som følge av en skade.

EN AV FLERE: Fabio Carvalho er en av flere Liverpool-spillere som har dratt på utlån den siste måneden.

EN AV FLERE: Fabio Carvalho er en av flere Liverpool-spillere som har dratt på utlån den siste måneden.

Mest aktuelle

De mest aktuelle ungguttene til å dra på et utlån for resten av sesongen før fristen går ut vil kanskje være Billy Koumetio, James McConnell og Bobby Clark.

Koumetio kom nettopp tilbake fra et mislykket låneopphold i Dunkerque i Ligue 2 i Frankrike, og med bare halvannet år igjen på kontrakten for den 21-år gamle midtstopperen begynner tiden å renne ut for ham om han skal overbevise hierarkiet på Anfield til å utvide avtalen.

Klokken 18 ble det kjent at Koumetio nærmer seg et utlån til Blackburn Rovers i Championship. 

James McConnell imponerte nylig veldig i ankerrollen på midten for Liverpool i deres 5-2-seier mot Norwich i FA-cupen forrige uke. Han noterte seg for en målgivende på 1-0-scoringen til Curtis Jones og spilte en veldig god kamp, som helt sikkert flere potensielle utlånsklubber noterte seg med.

Bobby Clark har kommet inn fra benken for Liverpools førstelag ved flere anledninger denne sesongen, og har hatt en meget god høstsesong for U21-laget. Han er nok også en av dem som er klar for å ta steget ut på et utlån og skaffe seg mer erfaring i seniorfotballen.

Pep Lijnders bekrefter at han ikke er aktuell for managerjobben i Liverpool

Pep Lijnders bekrefter at han ikke er aktuell for managerjobben i Liverpool

41-åringen forteller når og hvorfor han bestemte seg for å forlate Liverpool.

Rhys Williams returnerer til Liverpool etter bare 16 dager

Rhys Williams returnerer til Liverpool etter bare 16 dager

Rhys Williams har returnert til Liverpool fra låneoppholdet hans hos Port Vale etter at han nok en gang har blitt skadet.