LFC Women:Overtidsscoring reddet dagen for de røde

Liverpool FC Women slo tilbake etter to strake tap i ligaen.

Liverpool W - Tottenham W 1-1 (0-0)

Liverpools damelag stod med to strake tap mot topplagene Manchester City og Arsenal før søndagens kamp mot Tottenham. Hvittrøyene er de rødes tabellnaboer, så ingenting annet enn poeng var godt nok for Matt Beards mannskap.

Det klarte de også, selv om det satt langt inne.

Den første omgangen var preget av begge sjanser til begge lag, men det stod 0-0 til pause på Prenton Park. Omgangen blir karakterisert som sjansefattig, blant annet på grunn av mye vind og dårlige forhold.

Høydepunkter fra kampen:

De røde startet andreomgangen klart best, med flere store sjanser til hjemmelaget. Sophie Roman Haug var blant annet nære scoring, men det var en annen nordmann som skulle tegne seg på scoringslisten.

Celin Bizet Ildhusøy sendte nemlig Tottenham i føringen etter 71 minutter spilt. To minutter senere ble ballen også plassert i stolpen av bortelaget.

Den forløsnende scoringen kom ikke før i det 91. minutt, da Marie Höbinger fikk ballen i mål for de røde. Melissa Lawley, som forøvrig spilte sin 100. kamp for Liverpool i ettermiddag, snappet ballen fra Tottenham inne i 16-meteren og sendte ballen i retning østerrikeren.

22-åringen tok med seg ballen inn mot midten, og scoret med et flott skudd i motsatt hjørne. Kampen endte til slutt 1-1, noe som gjør at Liverpool beholder femteplassen på tabellen.

Slik startet Liverpool: Laws, Fisk, Matthews, Koivisto (Parry 78), Fahey (Kiernan 78), Bonner, Nagano, Kearns (Höbinger 68), Holland, van de Sanden (Lawley 60), Roman Haug.

Ubenyttede reserver: Doran, Clark, Enderby, Daniels, Lundgaard.