Advarer etter økning i salg av falske billetter

Liverpool FC bekymret som følge av økning i tilfeller av svindel.

Liverpool FC skriver onsdag på sine nettsider at de er bekymret som følge av en økning i tilfeller av svindel i forbindelse med kampbilletter på Anfield. Klubben har opplevd at et økt antall uskyldige supportere har blitt lurt til å kjøpe falske billetter til hjemmekamper de siste månedene. 

Slik denne sesongen har utviklet seg, og spesielt etter Jürgen Klopp annonserte sin avgang, har interessen mot de gjenværende kampene eksplodert. Det er et enormt trøkk mot de siste hjemmekampene. 

I den forbindelse har klubben gått ut med navnene på leverandørene som har et offisielt samarbeid med Liverpool FC, og som er trygge å kjøpe fra. Billetter er som kjent vanskelig å få tak i, men ordinære kampbilletter bør kun kjøpes direkte av Liverpool FC. 

Det tryggeste og beste alternativet er ofte å kjøpe hospitalitybilletter hos en av klubbens samarbeidspartnere. I Norge er Ving den offisielle partneren som selger billetter, og de har også et samarbeid med oss i den norske supporterklubben.

Ving selger billetter til Code Lounge og er del av Nordic Leisure Travel Group. Alle turene er dessverre utsolgt for lenge siden - med unntak av kampene som eventuelt kommer i Europa League.

En del ordner selvsagt også billetter via klubbens membership-salg, og er sitt eget reisebyrå. Her er en del råd og tips for de som ønsker å ordne alt selv.

For alle Liverpools kamper vil du finne billetter til salgs via et søk på nettet. Men husk at det meste av dette er svartebørs. Det reflekterer som regel også prisen.

Opplever du å bli svindlet kan du rapportere dette direkte til Liverpool FC via denne linken.

Fortsatt turpakker til Liverpool - Atalanta igjen

Fortsatt turpakker til Liverpool - Atalanta igjen

Ving melder at det fortsatt er noen turpakker til kvartfinalen på Anfield igjen.

Supporterklubben 15.mar 08:33
Sånn ser fotballturen til Liverpool ut når man reiser med Ving og supporterklubben

Sånn ser fotballturen til Liverpool ut når man reiser med Ving og supporterklubben

Har du lurt på hvordan det er å reise på tur med Ving og supporterklubben? Les her.

Reise 19.feb 13:22