– Jeg har fått med meg kritikken

Cody Gakpo kjenner ikke på et ekstra press, selv om han har fått med seg hva som blir skrevet i sosiale medier.

Kritikken mot Cody Gakpo har vært økende i sosiale medier gjennom 2024, og etter innbytte mot Manchester United i FA-cupen toppet det seg da blant annet Jamie Carragher kom med denne meldingen i retning nederlenderen:

Den tidligere Liverpool-profilen var riktignok ikke den eneste som var ute og anklaget Gakpo for å ikke gi alt mot erkerivalene. Det gjorde også engelsk presse og haugevis med Liverpool-supportere.

Hovedpersonen selv, som leverte to målgivende pasninger i 4-0-seieren over Skottland for noen dager siden, har fått med seg hva som har blitt skrevet.

– Jeg er klar over situasjonen (kritikken) som har kommet, og som pågår. Det er forventninger til meg. Jeg er person som alltid ser på hva jeg kan gjøre bedre og hvordan jeg kan utvikle meg selv. Det er fortsatt tilfelle i dag, sier han i et intervju med nederlandske Voetbal International.

Har han vært så svak?

Det store spørsmålet er om mange bare letet etter en syndebukk etter et knusende nederlag mot Manchester United. 25-åringen står oppført med 13 scoringer denne sesongen. Det er bare fire færre enn Darwin Nunez.

Hvis vi ser på ligacup-triumfen, spilte han en svært viktig rolle i samtlige runder før finalen. Han scoret mot Leicester, og fulgte det opp med nettkjenninger mot Bournemouth, West Ham og Fulham.

Det er likevel ikke til å stikke under en stol at Gakpo ikke har vært i sin beste form den siste tiden. Det er han også oppmerksom på selv.

– Det er ting som har gått bra og det er ting jeg må jobbe hardere med, som må utvikles. Det er jeg 100 prosent innstilit på.Når det kommer til overgangen (til Liverpool), er jeg egentlig ikke bekymret for om den har vært vellykket eller ikke.

Liverpool og Manchester United går sammen for å stoppe tragedie-synging

Liverpool og Manchester United går sammen for å stoppe tragedie-synging

De to erkerivalene er lei av pågående problemer på tribunen.

Nyheter 27.mar 20:21
Utvikler AI-verktøy for å forbedre seg på hjørnespark

Utvikler AI-verktøy for å forbedre seg på hjørnespark

Liverpool og Google har inngått et samarbeid for å gjøre de røde enda sterkere på faste situasjoner.

Nyheter 27.mar 20:01