Konaté deltok på trening med landslaget

Ibrahima Konaté virker å bli klar til å spille privatlandskampene den kommende uken.

Ibrahima Konaté har stått over de tre siste kampene til Liverpool, men er likevel med i den franske landslagstroppen. Der ble han avbildet på mandagens treningsøkt, og han skal tilsynelatende ha virket pigg dagen etter at han ikke var involvert mot Manchester United på grunn av en muskelskade. 24-åringen stod også over mot Manchester City og Sparta Praha, etter å ha gått ut med skade mot sistnevnte 7. mars. 

I motsetning til Mohamed Salah og Darwin Nunez har ikke Konaté fått fri fra det franske landslaget, som skal møte Tyskland og Chile på hjemmebane henholdsvis lørdag 23. og tirsdag 26. mars. Ifølge Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps er det gode muligheter for at Liverpool-stopperen får spilletid. Det kan han trenge for å spille seg inn i laget før sommerens EM - stopperen meldte nemlig forfall på grunn av skade både i september og november. 

– Han kommer fra en sesong hvor han har spilt mye, sa Deschamps på dagens pressekonferanse, før han la til at Konaté så ut til å være kvitt skaden.

Jürgen Klopp sa før kampen mot United at det ville bli en kamp mot klokken å få Konaté klar til oppgjøret.  

Konaté ankom landslagssamlingen med stil.

Konaté ankom landslagssamlingen med stil.

Som nevnt har Liverpool holdt Salah og Nunez hjemme, og rivalene i Premier League har gjort det samme med flere spillere. Arsenals brasilianske trio, navnebrødrene Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli og Gabriel Magalhaes, er ikke med i Brasil-troppen. Sistnevnte meldte forfall på grunn av skade mandag, men regner med å være klar mot Manchester City neste helg. 

For Manchester City er Ederson og Kevin De Bruyne blant dem som holdes hjemme i landslagspausen. 

Full oversikt over hvordan det går med Liverpools spillere på landslagene får du her.

Alt ligger til rette for revansje 7. april

Alt ligger til rette for revansje 7. april

Liverpool kommer neppe til å la Manchester United slippe like billig unna når lagene møtes igjen 7. april.

Kommentar 18.mar 21:14
Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Darwin Nunez blir hjemme under landslagspausen.