Lite sannsynlig at det blir avskjedsparade

Klubben har snakket med byrådet, men uten ligagull blir det ingen parade.

Etter at Liverpool vant ligacupen i februar, en måned etter at Jürgen Klopp hadde delt nyheten om at han kom til å forlate klubben etter sesongen, ble det rapportert at klubben ønsket en avskjedsparade i byen.

Det var på et tidspunkt da Liverpool fortsatt hang med i Europa League, FA-cupen, og kjempet i toppen av tabellen. Det ble meldt at en parade kunne bli aktuelt, selv om det kun skulle bli med ligacuptroféet.

Klubben fikk aldri feiret ligagullet skikkelig med supporterne i 2020, og tok det igjen med en stor parade etter 2021/22-sesongen da de vant begge cupene men tapte Champions League-finalen og misset Premier League-tittelen med ett poeng.

Blir neppe parade

Klopp ble også spurt om en mulig parade i slutten av februar.

– Delen jeg ikke synes er så kult, er den delen om at det vil bli sett på som en avskjed, og jeg synes ikke det gir mening. Men utenom det så er jeg den største supporteren av parader for troféer, sa Klopp på en pressekonferanse.

– Dette er ikke noe jeg avgjør, og folk vil kanskje bli overrasket over det, men slike ting må forberedes av ulike grunner. Men dersom det blir en parade, så kommer jeg til å være på bussen. Det er det ingen tvil om, sa han videre.

Paul Joyce i The Times skriver torsdag etter at Liverpool hektet seg selv av i tittelkampen med tapet på Goodison Park at det ikke blir en slik parade. Han skriver videre at klubben hadde snakket med byrådet om muligheten til å stelle noe slikt i stand, men dersom det ikke skjer et mirakel der både Arsenal og Manchester City kollapser nå, så kommer det ikke til å skje. 

Det virker som at avskjeden med Klopp vil måtte finne sted inne på Anfield for de 60 000 som har billett til hjemmekampen mot Wolverhampton i siste serierunde.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
– Filosofien hans passer fint inn her

– Filosofien hans passer fint inn her

Virgil van Dijk fikk spørsmål om Liverpool-linkede Arne Slot etter 0-2-tapet på Goodison Park.

Nyheter 25.apr 15:28