The Athletic: Liverpool har planer om å få på plass en «van Dijk»-signering i sommer

Avisen legger opp til at store summer kan bli brukt på Anfield i sommer.

Det er nå én uke til overgangsvinduet åpner i Premier League, men enn så lenge har det vært lite nyheter fra Liverpool Football Club, som går inn i sin første sommer på åtte år med en ny hovedtrener.

At Arne Slot nå er kommet inn dørene kan ha noe med at klubben er litt avventende på å hente spillere, selv om det like godt kan være at Michael Edwards og co jobber i det skjulte, slik de har vært kjent for tidligere.

De fleste er nok likevel veldig interessert i å få høre hva Liverpools planer er til sommeren. The Athletic bruker store ord når de skal forklare hva som kan være i emning.

«Etter det mislykkede £115 millionersbudet på Moises Caicedo i fjor sommer, er klubben forberedt på å bruke store summer på en spiller som de føler vil ha en betydelig innvirkning på laget, slik som Virgil van Dijk og Alisson i 2018».

De to overgangene er det mange vil kalle «statement»-signeringer, som viser at en fotballklubb virkelig mener alvor i jakten på Premier League- og Champions League-pokaler.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VERDENSKLASSE: Alisson og Virgil van Dijk har vært åpenbaringer i Liverpools mannskap siden de ble hentet for seks år siden.

VERDENSKLASSE: Alisson og Virgil van Dijk har vært åpenbaringer i Liverpools mannskap siden de ble hentet for seks år siden.

Få tomrom som må fylles

I motsetning til mange av sine konkurrenter i Premier League, har Liverpool vært flinke til å holde på en sunn økonomi, til tross for at enkelte rivaler har kastet rundt seg med penger de siste sesongene.

Det gir de røde en klar fordel inn mot sommerens overgangsvindu.

«Klubben opererer ikke med et strengt budsjett, men de prøver alltid å sikre seg den meste avtalen som mulig. Overganger vurderes alltid individuelt, og de vil ikke betale for mye for en spiller. Comebacket i Champions League vil også gi en velkommen oppsving i økonomien», skriver The Athletic.

Avisen har ikke spesielt mye informasjon om hvor Liverpool ønske å forsterke seg i sommer, noe som gir mening i forhold til at de fleste spillerne ser ut til å bli i klubben.

«Arne Slot tar over en ung og talentfull tropp, som har god dekning på de fleste områder. De store endringene er ikke nødvendig».

At det ikke trengs mange spillere i flere ulike posisjoner, åpner også opp for at majoriteten av overgangsbudsjettet kan brukes på én til to spillere i løpet av sommeren. Det er selvfølgelig bare synsning, men mye tyder på at det går i en slik retning akkurat nå.

Dette er Premier League-stjernene Liverpool kanskje kan hentes «billigere» i sommer

Dette er Premier League-stjernene Liverpool kanskje kan hentes «billigere» i sommer

Flere engelske klubber er avhengig av å selge spillere for å holde seg unna straffer for svak økonomi.

Innsikt Fre. 07.06. 18:21
Ny landslagsdebutant for Liverpool!

Ny landslagsdebutant for Liverpool!

Viteszlav Jaros’ fantastiske start på 2024 bare fortsetter.

Nyheter Fre. 07.06. 20:08