– Jeg synes Arne Slot er en eksepsjonell trener

Mikel Arteta tror det blir enda tøffere konkurranse om Premier League-tittelen denne sesongen, og så mange poeng tror han må til.

Arsenal-trener Mikel Arteta har tatt med seg ni spillere, som ikke er involvert i EM eller Copa America, til Marbella for en treningsleir i forkant av USA-touren.

Amerika-kampene blir en solid forsmak på Premier League-sesongen 2024/25 med både Arsenal, Liverpool og Manchester United i duell. Her skal det kommersielle og sportslige gå hånd i hånd.

– Først og fremst, kommersielt sett er det en enorm mulighet for fotballklubben vår til å vokse og levere til alle disse menneskene som støtter klubben og for å levere et bra show trenger du sterk motstand. Det blir ikke bedre enn Premier League for det er det de elsker å se på, sier Mikel Arteta til ESPN.

Det blir også første møte for Arteta med Arne Slot. Spanjolen er foreløpig usikker på hvordan nederlenderen vil endre Liverpool

– Jeg vet ikke. Det er et spørsmål for han og de som har bestemt seg for å komme hit. Velkommen til Premier League. Jeg synes han er en eksepsjonell trener. Selvsagt er det litt trist å se Jürgen dra for det han har tilført ligaen, tror jeg, er noe enestående med hans karisma, måten han spiller på og øyeblikkene han har skapt i denne ligaen.

Hvor mange poeng må til for å ta tittelen?

Sesongoppkjøringen er ekstra krevende med de to store mesterskap som preger sommeren.

SYNES DET ER TRIST AT JÜRGEN KLOPP ER BORTE: Mikel Arteta fremhever tyskerens karisma.

SYNES DET ER TRIST AT JÜRGEN KLOPP ER BORTE: Mikel Arteta fremhever tyskerens karisma.

– Jeg tror vi har gjort mye planlegging med det vi tror er den beste planen for dem og den beste forberedelsen for å være helt klare når fløyten går på den første dagen på Emirates.

– Vi kommer helt sikkert til å måtte justere ting og tilpasse oss for spillerne kommer til å komme inn på stadier som er litt usikre for øyeblikket, fysisk og mentalt.

Manchester City vant sin åttende Premier League-tittel med 91 poeng. Arsenal fulgte med 89, så Liverpool på 82. Hvor mye kreves for å ta gull i 2024/25?

– Jeg sa at jeg ikke trodde på noe under 90, jeg trodde ikke det ville levere. La oss begynne med 114 og se hva vi får, ler Arteta.

– Ett hundre og fjorten vinner det og så begynner man derfra. Du vet at marginene er veldig, veldig små og tette og konkurransen kommer til å bli enda tøffere enn forrige sesong.

En rekke kjente navn og fjes er tilgjengelig gratis i sommer

En rekke kjente navn og fjes er tilgjengelig gratis i sommer

Sjelden har det vært så mange meritterte menn uten kontrakt på overgangsmarkedet.

Innsikt Tor. 04.07. 19:23
Alisson og LFC Foundation samler inn penger til støtte for flomofrene i Brasil

Alisson og LFC Foundation samler inn penger til støtte for flomofrene i Brasil

Alisson Becker lanserer sammen med LFC Foundation en auksjon for å samle inn penger til flomofrene i hans hjemstat i Brasil.

Nyheter Tor. 04.07. 15:39