Folket var fornøyd med Alisson i en kamp der toppkarakterne uteble

Alisson Becker, Ibrahima Konate og Thiago Alcantara var de tre eneste spillerne som scoret høyere på folkebørsen enn på børsen til Liverpool.no.

Det ble ingen festforestilling mellom det som for øyeblikket er to middelhavsfarere i Liverpool og Chelsea, og den målløse forestillingen på Anfield fremkalte ikke så mange superlativer og høye karakterer verken fra Liverpool.no eller leserne.

Det var imidlertid enighet om at målvakt Alisson Becker var Liverpools bestemann, og folket hevet Liverpool.no sin sjuer til 7,35.

Generelt sett mente folket at Liverpool.no ga spillerne litt for godt betalt, og aller mest sprik var det i vurderingen av Cody Gakpo. Nederlenderen, som spilte på topp i denne kampen, fikk 6 av Liverpool.no, men bare 4,45 av leserne.

Laveste karakter gitt av Liverpool.no var 5, mens folket hadde karer som Mohamed Salah og Gakpo godt nede på 4-tallet, og heller ikke Harvey Elliott og Naby Keita kom opp på 5-tallet.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,35 (1219 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7 Liverpools beste

Har ingen problemer med å stoppe en volley fra Gallagher midtveis i omgangen. Gjør en meget god redning etter en halvtime, når han redder en Badiashile-avslutning fra kloss hold. Solid i feltarbeidet. Lager en unødig corner når han sleiver på en klarering på overtid i første omgang, men fanger sikkert hjørnesparket. Velger å bokse i et par situasjoner.

James Milner

Folkebørsen 5,81 (1235 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Var nær ved å oppheve offsiden på Chelseas cornerscoring tidlig i kampen, som ble underkjent etter VAR-sjekk. Veteranen holder godt følge defensivt, men blir litt upresis i fremspillene. Var ikke spesielt fornøyd med assistentdommeren mot The Kop, og med god grunn! Fikk litt mer problemer etter at kvikke Mudryk kom inn, og fikk da det gule kortet. Ble byttet ut til fordel for Trent Alexander-Arnold like etterpå.

Joe Gomez

Folkebørsen 5,55 (1235 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Sliter litt i det defensive arbeidet. Får et uforståelig frispark mot seg inne i feltet på en corner, når Jorginho regelrett filmer for å slippe ut av en vanskelig situasjon. Gjør en kjempejobb når Gallagher kommer fri tolv minutter ut i annen omgang. Hang ikke helt med i svingene når Mudryk satte fart på beina, og ble belønnet med et soleklart gult kort. Gjør en svært god blokkering på en avslutning fra Ziyech et kvarter før slutt.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 6,18 (1239 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Er litt på etterskudd i noen situasjoner. Er nær ved å score fra 50 meter i åpningssekundene av andre omgang. Snudde baken til og lot Ziyech passere alt for lett etter en snau times spill. Vant en viktig løpeduell med Mudryk etter 84 minutter.

Andy Robertson

Folkebørsen 6,65 (1242 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Trøkker hardt til i en tidlig takling på Gallagher, men slipper unna med tilsnakk. Involvert i et godt angrep ti minutter før pause, men pasningen hans finner ikke adresse. Veldig aktiv med i angrep, og skaper hodebry for Chelsea-forsvaret. Aggressiv og god i angrepsspillet, og spilte med en herlig innsatsvilje. En meget viktig takling på Chukwuemeka på overtid.

Naby Keita

Folkebørsen 4,78 (1244 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Gir fra seg ballen for enkelt i noen situasjoner. Serverer Salah nydelig på overtid i første omgang. Får en volley blokkert tidlig i andre omgang, da Liverpool trykket på. Ble ofret til fordel for Nunez etter en drøy time.

Stefan Bajcetic

Folkebørsen 6,51 (1255 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

18-åringen er ikke redd for å gå i krigen, og trøkker til i duellene. Får gult kort tre minutter etter at halvtimen var passert. Serverer Gakpo fint på hodet tidlig i annen omgang. Utstråler en defensiv ro som er sjelden for en så ung spiller.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 6,06 (1234 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Forsøker seg fra distanse sju minutter før pause, men ballen treffer et par Chelsea-bein på veien, og skaper ikke trøbbel for Kepa. Vi forventer at en så erfaren spiller tar litt mer tak i kampen enn spanjolen gjorde her.

Mohamed Salah

Folkebørsen 4,3 (1257 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Serverer Gakpo fint etter fem minutter, men nederlenderen tar ikke vare på sjansen. Bommer på ballen når han får en bra mulighet inne i feltet sju minutter før pause. Skyter over når han blir servert av Keita like før pause. Skaper ikke så mye, og virker å være ute av form.

Cody Gakpo

Folkebørsen 4,45 (1258 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 6

Blir satt opp av Salah etter fem minutter, men har tatt på seg en tung ryggsekk og sender ballen langt opp på Anfield Road End. Fint fremspill til Salah etter et drøyt kvarter. Kriger fint til seg ballen etter 20 minutter, men sender igjen ballen høyt opp på tribunen. Skaffer Liverpools første hjørnespark etter 37 minutter. Sterk i lufta. Header over tidlig i annen omgang. Vender fint og skyter i samme bevegelse drøye 20 minutter før slutt.

Harvey Elliott

Folkebørsen 4,69 (1238 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

God til å holde på ballen, og hans tekniske repertoar er stort. Ble flyttet ned i midtbaneleddet som indreløper da Nunez kom inn. Visnet litt hen utover i kampen.

Darwin Nunez

Kommer inn for Keita etter 63. minutter. Skaper trøbbel for Chelsea-forsvaret med sin direkte spillestil. Har et skudd rett i klypene på Kepa på en kontring et kvarter før slutt. Gjorde Thiago Silva svimmel når han satte fart på beina. Får en avslutning blokkert på overtid, men det var uansett vinket for offside.

Trent Alexander-Arnold

Inn for Milner etter 72 minutter. Har en avslutning fra god posisjon over etter 83 minutter.

Curtis Jones

Inn for Gakpo etter 82 minutter. Får et gult kort i sluttminuttene, etter ha blitt snytt for soleklart frispark like utenfor 16 meteren.

Jordan Henderson

Inn for for Elliott etter 82 minutter. Her et innlegg i retning Salah, som Azpilicueta fikk headet unna, på en kontring i sluttminuttene.

Fabinho

Inn for Bajcetic etter 82 minutter, uten at han klarte å prege sluttminuttene.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 5,24 (842 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Har mye å ta tak i også etter denne kampen. Verken Liverpool eller Chelsea så ut som topplag i kulda på Anfield, og tyskeren kan takke en god Alisson bak et shaky forsvar for at det ble ett poeng.