Folkebørsen etter Liverpool - Manchester United: Banens beste bakerst, og foran haglet det med 3-ere og 4-ere på folkets børs

Liverpool hadde 34 forsøk uten å score, noe som reflekteres på folkebørsen.

Det er ingen overraskelse at den siste børsen byr på lave karakterer, og spesielt gjelder dette frem i banen.

En rekke spillere har fått sett både 4- og 3-tallet fra leserne.

Deriblant Dominik Szoboszlai (3,94 mot 5), Luis Diaz (4,54 mot 5), Mohamed Salah (4,78 mot 6), Darwin Nunez (3,77 mot 4), Cody Gakpo (4,65 mot 6) og Jürgen Klopp selv (4,74 mot 6).

Ingen tvil om av kvaliteten på både pasninger og avslutningsforsøk var for dårlig.

Mandag kom vi et steg nærmere hvem Liverpool kan møte i Europa League

Trekninger: Mandag kom vi et steg nærmere hvem Liverpool kan møte i Europa League

Liverpool var ikke i potten da ballene skulle hentes, samtidig var det flere interessante poenger for de røde.

«Tyskeren lurer kanskje på når han sist gikk fra en kamp med følelsen av at laget hans hadde spilt bra over 90 minutter»

«Tyskeren lurer kanskje på når han sist gikk fra en kamp med følelsen av at laget hans hadde spilt bra over 90 minutter»

Bidragene fra angriperne har tørket inn, og det et et problem Jürgen Klopp må kjempe med, skriver David Lynch.

Kommentar 18.des 2023 17:06

Som vi ser har folket laget seg på en hardere linje enn undertegnede for Liverpool.nos børs. Kaptein Virgil van Dijk (7,09 mot 8) og Alisson Becker (7,39 mot 7) er de eneste som får se 7-eren blant stemmene.

Alisson er med det Liverpools beste på folkebørsen, mens Øystein Tronstad gav den til Trent Alexander-Arnold (6,11 mot 8). 

Brasilianeren hadde ikke for mye å gjøre, men når han måtte i aksjon var han viktig og trygg.

Kun to spillere har kommet bedre ut på folkets børs enn hos redaksjonen. Det er Alisson og Wataru Endo (6,12 mot 6).

Alisson Becker

Folkebørsen 7,39 (1789 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7

Er så vidt borti ballen for å slå noen pasninger her og der før sidebyttet. Står lenge og hindrer Rasmus Højlunds første Premier League-mål, tar den på kassa. Ser litt mer til ballen videre, men holder med å ta på deo, trenger egentlig ikke dusje etter denne.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 6,11 (1841 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 8 Liverpools beste

Varierte mellom å legge seg bredt og sentralt. Smeller den i nettveggen etter 47 minutter. Alejandro Garnacho er den farlige hos de hvite gjestene, stor inngripen mot 19-åringen av Trent etter 55 minutter. På linje med matchvinnerscoringene han har levert tidligere. Blir enda mer involvert når Joe Gomez kommer inn på høyrebacken. Enorm mulighet til å avgjøre etter 66 minutter.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 6,55 (1804 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Tverrvender på en femøring i Manchester United-boksen etter 77 minutter. Dessverre går avslutninga rett på Andre Onana. Ellers er det solid stopperprestasjon fra franskmannen. God kontroll.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 7,09 (1807 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Sterk i lufta, knuser Luke Shaw og tvinger Andre Onana i aksjon etter 28 minutter. Ender med å ha lagets største mulighet i den første omgangen. Opp som «spiss» helt på tampen når ingen av de offensive ser ut til å score. Stålkommando i andre enden av banen.

Kostas Tsimikas

Folkebørsen 6,37 (1804 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Skaffer kampens første hjørnespark etter 16 sekunder. Slår flere av disse farlige dødballene selv. Utoverskrudd fra «The Greek Scouser» er et våpen. Seirer i duellen mot en svak Antony. Har innlegget som ender i hånda på Luke Shaw.

Wataru Endo

Folkebørsen 6,12 (1864 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Har benyttet sjansen i Alexis Mac Allisters skadefravær. Mangler en del av ferdighetene til argentineren, men har også et par egne kvaliteter opp fra «Macca». Forsvarer rollen sin i stallen.

Dominik Szoboszlai

Folkebørsen 3,94 (1900 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Ett skudd, og det var storparten av beholdningen for 23-åringen. En del slurvete avleveringer, virker å være en spiller som fint kunne hatt et opphold på benken, pasningsnøyaktighet på 76 prosent. Ut for Joe Gomez etter 61 minutter.

Ryan Gravenberch

Folkebørsen 5,31 (1831 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Gjør en innsats i press-spillet, spesielt i starten. Er en del involvert, uten at det blir noe å skrive hjem om. Som resten av midtbanen og laget, for upresis. Driver med ballen på en måte som få på dette laget gjør etter han. Trenger absolutt ikke noe langvarig skadeavbrekk her. Ut for Cody Gakpo etter 61 minutter.

Luis Diaz

Folkebørsen 4,54 (1836 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

God på gjenvinning ved flere situasjoner. Dog ikke det samme uromomentet på vingen som da sesongen startet. Gigamulighet etter 76 minutter, og her meies han vel rett ned, eller hVAR? Ut for Harvey Elliott etter 78 minutter.

Mohamed Salah

Folkebørsen 4,78 (1864 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Får muligheten etter 42 minutter, litt for lite trøkk. Prøver seg igjen i andre omgang, bedre klem da. Raskt innkast skaper kjempesjansen til Luis Diaz etter 76 minutter. Elsker jo å spille mot Manchester United, mangler noen knepp han også, men den i angrepsrekka som ser mest ut som seg selv.

Darwin Nunez

Folkebørsen 3,77 (1872 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Får et par av lagets første farligheter. Burde fått til noe mer med hodestøtet etter 16 minutter? Lever unødvendig farlig og får et fortjent gult kort etter 21 minutter. Roer seg noe etter det. Formen har dessverre ikke ankommet og savnet kommer etter Diogo Jota. Ut for Curtis Jones etter 78 minutter.

Cody Gakpo

Folkebørsen 4,65 (1802 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Inn for Ryan Gravenberch etter 61 minutter. I likhet med sin landsmann involvert i noen situasjoner, men det mangler litt hos han også.

Joe Gomez

Folkebørsen 5,84 (1782 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Inn for Dominik Szoboszlai etter 61 minutter. Hadde et bra innhopp mot Crystal Palace i forrige ligakamp. Følger opp her. Avslutter i nettveggen fra skrått hold etter 86 minutter.

Harvey Elliott

Inn for Luis Diaz etter 78 minutter. Formspilleren er med på å gi litt fart i de røde. Når får han starte igjen?

Curtis Jones

Inn for Darwin Nunez etter 78 minutter. Kunne fint ha kommet på tidligere.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 4,74 (1445 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Tja, vanskelig å sette fingeren på alt for mye Jürgen skulle gjort annerledes, selv om det alltid er noe å finne i etterkant. Er snakk om nærmest full dominans, men for mange er for lite presise mot en svak Manchester United-utgave. Noen kunne vært tatt av tidligere, og er det på tide med Harvey Elliott fra start?