– Han må huske at han spiller for en klubb som bare har vunnet én tittel på over 30 år

Roy Keane var svært lite fornøyd med Virgil van Dijks kommentarer etter kampslutt.

– Det var kun et lag som forsøkte å vinne kampen. Dessverre skjedde det ikke. Vi ønsker å vinne hver eneste kamp, spesielt mot et lag som dem. Det var frustrerende da vi var overlegne i alle aspekter og de bare håpte på en kontring.

Dette var ordene Liverpool-kaptein Virgil van Dijk valgte å bruke for å beskrive 0-0 kampen mot Manchester United. I etterkant av nederlenderens intervju ble sitatene dratt opp i Sky Sports sitt studio, og Roy Keane var ikke imponert.

– Dette var en misbrukt mulighet for dem, men det er litt arrogant fra van Dijk å snakke ned United. Han må huske at han spiller for en klubb som bare har vunnet én tittel på over 30 år.

– Han sa at et lag ville vinne, uten å nevne at Manchester United er i en svært vanskelig situasjon. Liverpool har vært i en slik situasjon før, og kanskje den arrogansen slo tilbake på ham i dag.

Daniel Sturridge satt også i studio i går kveld. Den tidligere spissen tok Liverpool-kapteinen i forsvar etter uttalelsen.

EKSPERT: Daniel Sturridge var i studio med Roy Keane i anledning Liverpool - Manchester United.

EKSPERT: Daniel Sturridge var i studio med Roy Keane i anledning Liverpool - Manchester United.

– Jeg tror ikke det er arroganse, for han bryter bare ned kampen fra deres perspektiv, sa Sturridge.

Med 34-4 i skuddstatistikken og en generell kontroll på kampen er det forståelig at van Dijk var svært frustrert etter kampen, men Keane bryr seg lite om akkurat det.

– Det kan være frustrasjon, selvfølgelig, men du kan høre det på tonen hans. Han snakket om at bare én klubb ønsket å vinne, men du må fortsatt gå ut der og gjøre det. Han burde ikke rakke ned på andre laget på den måten. Noen ganger må du akseptere en uavgjort, for du kan ikke vinne hver fotballkamp.

På sosiale medier har flere Manchester United-supportere feiret 0-0 kampen som et meget godt resultat.

– Uavhengig av om Man United er euforiske eller ikke, utnyttet ikke Liverpool sjansene sine. Det har ingenting med Manchester United å gjøre, det er deres feil. Jeg synes han bommer her, avsluttet Keane.

Få med deg de siste nyhetene etter en skuffende helg

Få med deg de siste nyhetene etter en skuffende helg

Liverpool mistet førsteplassen i Premier League etter 0-0 kampen mot Manchester United.

Fordømmer kasting av gjenstander mot United-bussen

Fordømmer kasting av gjenstander mot United-bussen

Liverpool har tatt affære etter en alvorlig situasjon utenfor Anfield i går ettermiddag.