Arsenal tapte igjenLiverpool avslutter 2023 på tabelltopp

Arsenal har nå tapt to kamper på rad.

Arsenal var store favoritter da de reiste til Craven Cottage på nyttårsaften – mot et Fulham-lag som hadde tapt to kamper på rad i julen mot Burnley og Bournemouth.

Det var ventet at «the Gunners» skulle slå tilbake etter tapet mot West Ham sist, og det så ut til å gå oppskriftsmessig for Mikel Artetas menn da Bukayo Saka ga dem ledelsen etter fem minutter.

Men det var Fulham som var det beste laget, og etter halvtimen fikk de også utligningen sin ved Raul Jimenez. Det var på ingen måte ufortjent da Bobby De Cordova-Reid scoret vinnermålet like før timen var spilt.

Arsenal var veldig tannløse, og en må kunne si at Fulham hadde vel så store sjanser til å score kampens fjerde mål, og de traff også tverrleggeren med et frispark av Andreas Pereira.

Avslutter 2023 på tabelltopp

Resultatet gjør at Liverpool avslutter 2023 som ligaleder, på toppen av Premier League-tabellen.

Liverpool har 42 poeng, like mange som Aston Villa, men har bedre målforskjell. De røde har også én kamp til gode på Villa. Den skal spilles på mandag når Newcastle kommer til Anfield. Skulle Liverpool vinne den vil de ha en luke på fem poeng ned til «the Gunners».

Det har vært en god jul for Manchester City som har vunnet begge sine kamper etter at de returnerte fra VM for klubblag i Saudi-Arabia, og de er nå på tredjeplass på tabellen, to poeng bak Liverpool med like mange kamper spilt.

City-sjef Pep Guardiola så ut til å starte «mind games» tidlig denne gang, da han uttalte seg etter at laget hans hadde slått Sheffield United på lørdag:

– Vi er ikke på toppen av ligaen, og Liverpool er bedre, sa han til BBC.

– Vi har hatt skader og noen problemer, men vunnet viktige titler, og nivået vårt er veldig bra, så vi er der. Nå skal vi hvile, og det trenger alle. Januar er mindre intenst enn november og desember, så vi forbereder oss på resten.

I søndagens andre kamp, vant Tottenham 3-1 hjemme mot Bournemouth.

Nå kan alle Liverpool-supportere lene seg tilbake og nyte kvelden på toppen av Premier League-tabellen – der en kommer til å være i minst to uker!

Liverpool - Newcastle spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Har hentet hjem Carvalho

Har hentet hjem Carvalho

Fabio Carvalho er hentet tilbake til Liverpool FC.

Riktig godt nytt år alle sammen!

Riktig godt nytt år alle sammen!

Supporterklubben vil med dette ønske dere alle et fremgangsrikt nytt år 2024!

Supporterklubben 31.des 2023 16:16