Riktig godt nytt år alle sammen!

Supporterklubben vil med dette ønske dere alle et fremgangsrikt nytt år 2024!

Fotball og Liverpool griper inn i hverdagen vår, om vi liker det eller ei. Det hjelper heller ikke spesielt med alderen. Slik er det å være bitt av basillen. Vanskelig å beskrive på en fornuftig og rasjonell måte hvis man ikke forstår.

Året vi legger bak oss har vært et år hvor det har vært fokus på andre ting enn bare fotball. Hverdagen har endret seg på den ene eller andre måten for mange av oss. Verden rundt oss er i endring.

Det er likevel ingen skam i å glede seg over gode fotballresultater – og å glede seg over at Liverpool FC er tilbake i toppen av engelsk fotball igjen. Kanskje er det til og med viktigere enn noen gang å ha dette tilfluktsrommet?

«Unity is strength» står det på et stort banner på The Kop. Samhold er styrke - både på og utenfor banen. Noe av det beste med fotball når vi supportere også er med å bidra til dugnaden og hjelpe de som har minst.

Vi skal se og støtte hverandre

Da krigen brøt ut i Ukraina samlet vi Liverpoolsupportere inn over kr 800.000 i nødhjelp. I forbindelse med TV-aksjonen i høst samlet vi røde inn over kr 600.000 til Redd Barna.

Vi har også vært rause med bidrag til organisasjoner på Merseyside og her hjemme. Ikke minst ovenfor enkeltpersoner som har tatt kontakt med oss.

Fotball skal være inkluderende, og vi skal se og støtte hverandre. Det som skjer på banen kan vi påvirke lite. Men vi kan alle gjøre en stor forskjell på det som skjer utenfor gressmatta, og det skal vi fortsette med i 2024.

With hope in our hearts…