Bekreftet: På vei tilbake til Liverpool

Utlånet i Championship ble aldri en stor suksess for Calvin Ramsay.

Calvin Ramsay var ikke i Prestons kamptropp da Championship-laget vant 2-0 mot Bristol City lørdag ettermiddag. Etter kampen bekreftet klubbens sjef Ryan Lowe at Calvin Ramsays utlån har blitt avsluttet.

Det melder blant annet Preston-journalist George Hodgson på Twitter/X.

Liverpool Football Club har ikke bekreftet at lånet er avsluttet, men en bekreftelse kommer nok snart.

Svært skadeplaget

Calvin Ramsay kom til Liverpool som årets unge spiller i skotsk Premiership forrige sesong etter flott spill for Aberdeen. Mange hadde store forventninger til 20-åringen, som gikk rett inn i de rødes førstelagstropp.

Der ble han ikke lenge. En kneoperasjon holdt ham ute i store deler av sesongen. Høyrebacken spilte bare 93 minutter for de røde i 2022/23-sesongen.

Med Conor Bradleys svært vellykkede utlån i Bolton, gikk nordiren forbi Ramsay i køen bak Trent Alexander-Arnold, så et utlån virket som den beste løsningen for begge parter før denne sesongen.

Scouseren Ryan Lowe ønsket ham på Deepdale, og et utlån til klubben ble bekreftet den 1. juli. Skotten var en del av Prestsons oppkjøring, før han igjen ble skadet i lang tid.

Han debuterte ikke for Championship-klubben før den 28. november, men forsvant ut igjen et par uker senere med covid. Siden har han ikke vært på banen, og i kveld kommer bekreftelsen om at han returnerer til Liverpool.

Det blir spennende å se hva Jürgen Klopp og Liverpool vil gjøre med Ramsay nå, for høyrebacken er utvilsomt en svært talentfull spiller. Kanskje et halvt år med U21-laget kan være en god idé?

– Jeg var redd for at vi skulle ligge langt bak Liverpool, for de er uten tvil tilbake

– Jeg var redd for at vi skulle ligge langt bak Liverpool, for de er uten tvil tilbake

Pep Guardiola og Rodri har begynt å følge ekstra nøye med på Jürgen Klopps Liverpool-lag igjen.

Her ferierer Liverpool-spillerne i vinterpausen

Her ferierer Liverpool-spillerne i vinterpausen

Curtis Jones har reist over Atlanteren, mens Harvey Elliott har valgt å holde seg i Europa.