David Ornstein:«Dette er kanskje en viktigere periode for kontraktsforhandlinger»

The Athletic-journalist David Ornstein har kommet med en oppdatering på Liverpools planer i vinter.

David Ornstein har blitt et veldig kjent fjes i fotball-England etter årevis med gode og ritkige rapporter på spilleroverganger.

Journalisten har derfor bygget seg en meget god CV, også når det gjelder rykter innad i Liverpool.

Mange hadde kanskje håpet på at de røde skulle hente inn et par forsterkninger for å bli enda mer klar for en viktig vårsesong, men det virker ikke å bli slik for øyeblikket.

«De har ikke planlagt noe betydningsfullt, men aldri si aldri. Vi har lært at Liverpool kan overraske», skrev Ornstein på spørsmålet om Liverpools planer.

ROLIGE UKER: Jürgen Klopp har ingen planer om å signere nye spillere i januarvinduet, ifølge David Ornstein.

ROLIGE UKER: Jürgen Klopp har ingen planer om å signere nye spillere i januarvinduet, ifølge David Ornstein.

«Gitt lagets posisjon, kvaliteten Jürgen Klopp har å bruke og det gode grunnlaget med unge spillere, ser Liverpool svært konkurransedyktige ut. De vil se etter forsterkninger igjen til sommeren».

Et voksende problem

Avslutningsvis drar Ornstein opp en problemstilling klubben snart må fikse. Det gjelder kontraktssituasjonen til flere av de rødes viktigste spillere.

«Dette er kanskje en viktigere periode for kontraktsforhandlinger enn for nye signeringer. Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold nærmer seg de siste 12 månedene av kontraktene sine».

Halvannet år høres kanskje mye ut, men det er likevel overraskende at Liverpools kanskje viktigste spiller (Mohamed Salah), kapteinen (Virgil van Dijk) og visekapteinen (Trent Alexander-Arnold) ikke har skrevet under på nye avtaler enda. Det jobbes nok med, men det begynner å bli litt vel kort tid.

Thiago, Adrian og Joel Matip er de eneste seniorspillerne med utløpende kontrakten til sommeren. Den nevnte trioen, pluss Nathan Phillips, har kontrakter til 2025.

Klopp kom med en oppdatering på Szoboszlais skade

Klopp kom med en oppdatering på Szoboszlais skade

Ungareren sliter med en hamstringsskade, men det virker ikke å være veldig alvorlig for 23-åringen.

– Jeg håper selvfølgelig at de ryker ut i gruppespillet, men det gjør de nok ikke

Vi fulgte Klopps pressekonferanse før Arsenal-kampen:– Jeg håper selvfølgelig at de ryker ut i gruppespillet, men det gjør de nok ikke

Jürgen Klopp kom med siste nytt før FA-cupkampen mot Arsenal.