Origi sendes i fryseboksen av Zlatan Ibrahimovic og AC Milan

Den tidligere Liverpool-helten har ikke hatt en fantastisk karriere etter at han forlot Anfield.

Tilbake i 2022 valgte Divock Origi å ta turen videre til italienske A.C. Milan, som på det tidspunktet var ute etter forsterkninger i angrep. I hans første sesong ble det beskjedne to mål på 27 kamper, noe som sendte belgieren på utlån til Nottingham Forest i fjor sommer.

Heller ikke et utlån tilbake til Premier League gjorde ham noe godt, så i slutten av juni ble han sendt tilbake til moderklubben Milan. Nå er han tilbake i den italienske byen, men det er lite som tyder på at 29-åringen blir værende der i veldig lang tid.

Zlatan Ibrahimovic, som offisielt la skoene på hyllen etter 2022/23-sesongen, bekreftet tidligere mandag at den tidligere Liverpool-yndlingen er satt ned på klubbens U23-lag denne sommeren. Svensken har siden karriereslutt fungert som en rådgiver i A.C. Milan.

– Divock Origi og Fodé Ballo-Toure er ikke en del av vår fremtidige plan. De vil være en del av ungdomslaget siden de ikke er inkludert i prosjektet vårt, sa Ibrahimovic ifølge Fabrizio Romano.

KLAR BESKJED: Divock Origi har ingen fremtid i A.C. Milan. Det bekreftet Zlatan Ibrahimovic på en pressekonferanse mandag.

KLAR BESKJED: Divock Origi har ingen fremtid i A.C. Milan. Det bekreftet Zlatan Ibrahimovic på en pressekonferanse mandag.

Aldri en storscorer

Origi har et stort navn på Anfield etter flere vanvittige øyeblikk gjennom Liverpool-karrieren. De fleste vil nok huske 90+6-målet mot Jordan Pickford og Everton, målet i Champions League-finalen og «corner taken quickly» mot Barcelona i semifinalen i 2019.

Når det er sagt har ikke belgieren vært en storscorer, selv om han fikk nok av sjanser i Liverpool-drakten tidlig i karrieren. Han forlot de røde med «bare» 41 mål på 175 kamper, og i sine andre klubber (Lille, Wolfsburg, Milan og Nottingham Forest) har ikke sluttproduktet vært i nærheten av det nivået.

Hva fremtiden bringer for Origi er vanskelig å forutse akkurat nå, men det er nok mange klubber som ønsker seg hans navn etter statusen han til slutt opparbeidet seg med Liverpool og Jürgen Klopp.

29-åringen blir også en del av ganske negativ liste. Få spillere som har forlatt Liverpool de siste årene har nemlig hatt fantastiske karrierer, og eksemplene på det er mange. Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Sadio Mane og Naby Keita er fire av mange kandidater på den listen.

En retur til Liverpool er helt usannsynlig, men kan han returnere til Anfield igjen som motspiller til høsten? Det er kanskje ikke umulig med tanke på hva situasjonen hans er for øyeblikket...

Er dette mannen Slot hintet til på fredagens pressekonferanse?

Er dette mannen Slot hintet til på fredagens pressekonferanse?

Aaron Briggs blir Vitor Matos sin erstatter på Anfield, ifølge The Athletic-journalist James Pearce.

Nyheter Man. 08.07. 18:30
Vurderer å bryte akademiets lønnsstruktur for å sikre seg stortalent fra Chelsea

Vurderer å bryte akademiets lønnsstruktur for å sikre seg stortalent fra Chelsea

Har du hørt om 15 år gamle Rio Ngumoha?

Nyheter Man. 08.07. 17:05