– Tror ikke han ender opp i Juventus - Calafiori-sagaen fortsetter

Overgangssagaen rundt Riccardo Calafiori vil ingen ende ta, og nå har sportsdirketøren til Bologna uttalt seg om ryktene.

Det har blitt skrevet mye rundt en potensiell overgang for det italienske midtstoppertalentet Riccardo Calafiori de siste dagene og ukene, men foreløpig er det ingen som vet hvor han ender opp i sommer. 

Det var lenge trodd at Bologna-spilleren skulle ende opp i Juventus, men de siste dagene har det kommet flere rapporter om at det har blitt problemer i forhandlingene mellom de to klubbene. De har i tillegg fått et ganske anstrengt forhold til hverandre etter at Bologna sin hovedtrener Thiago Motta valgt å dra til Juventus etter den nettopp ferdigspilte sesongen. 

Nå har i tillegg Bologna sin sportsdirektør Marco Di Vaio uttalt seg om overgangssagaen og kommer med ganske dårlige nyheter til Juventus-supportere, mens supportere av andre klubber gnir seg i hendene. 

– Jeg tror ikke han kommer til å gå til Juventus. Kanskje drar han til en klubb utenfor Italia hvis vi bestemmer oss for å selge han. Men vi ønsker å beholde han så vi får se hva som skjer, sa han ifølge Gazzeto dello Sport.

Fabrizio Romano melder også om uttalelsene, og la også til at Bologna forventer å få bud fra Premier League klubber. Arsenal, Chelsea og Liverpool skal alle være interesserte i den talentfulle stopperen, mens Real Madrid også sies å luske i skyggene. 

Nå som Calafiori og Italia er slått ut av EM kan det også hende at en eventuell overgang for 22-åringen vil bevege seg fortere enn hva som har vært tilfelle mens han har vært opptatt i sommerens mesterskap i Tyskland.

Det har tidligere blitt meldt at Bologna er interessert i Liverpools Sepp van den Berg og at Merseysideklubben kanskje kan bruke det til sin fordel i eventuelle forhandlinger med den italienske klubben. 

Bologna skal etter rapportene verdsette Calafiori til rundt €50 millioner, mens Liverpool verdsetter van den Berg til €20 millioner.

Ifølge Fabrizio Romano kommer Bologna til å være harde i forhandlingene om Calafiori fordi når de kjøpte midtstopperen fra Basel for et år siden var det inkludert en vidresalgsklausul på 40%. Den italienske klubben vil dermed prøve å få prisen så høyt opp som mulig for at den skal bli verdt det for dem også. 

SETTER DØREN PÅ GLØTT: Bolognas sportsdirektør Marco Di Vaio setter døren på gløtt for PL-klubber i kampen om Calafiori.

SETTER DØREN PÅ GLØTT: Bolognas sportsdirektør Marco Di Vaio setter døren på gløtt for PL-klubber i kampen om Calafiori.

Imponert i EM

Riccardo Calafiori har virkelig kommet på manges radar etter at han imponerte for Italia frem til de ble slått ut av Sveits i EM i Tyskland. 

I den siste gruppespillskampen mot Kroatia sto han frem i sluttminuttene og leverte et fantastisk Matip-esk raid i siste minutt av overtiden, og serverte en nydelig assist til Mattia Zaccagni som utlignet til 1-1 for Italia.

Tideligere i mesterskapet scoret han også et uheldig selvmål mot Spania, men han har alikevel imponert såpass at flere av europas største klubber er interesserte. 

Det er ikke bare i EM han har imponert, også gjennom sesongen har han virkelig stått frem for Bologna som sikkret seg sin første deltagelse i Champions League noensinne. Calafiori spilte totalt 37 kamper for den italienske klubben denne sesongen og leverte to scoringer og 5 målgivende pasninger. 

Konate benket igjen da Frankrike tok seg videre til kvartfinale

Konate benket igjen da Frankrike tok seg videre til kvartfinale

Ibrahima Konate måtte se lagkameratene sine vinne fra benken, da Frankrike sikret kvartfinale-billetten med en 1-0-seier mot Belgia.

Nyheter Man. 01.07. 20:41
Kan ha et keepertrener-problem i starten av pre-season

Kan ha et keepertrener-problem i starten av pre-season

Arne Slot må ha hjelp fra Darwin Nunez om han skal ha en keepertrener klar til pre-season-starten.

Nyheter Man. 01.07. 19:59