Blogg: VAR og andre problemer

En supporter setter ord på følelsene, og lurer på hvorfor dommerne ikke gjør mer for å beskytte spillerne.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Irritasjonen fra i går sitter fortsatt i. Synes Carragher oppsummerte det hele på en utmerket måte; nemlig at VAR er der for å hjelpe dommerne. Helgens runde viser klinkende klart at VAR og noen av dommerne faller tilbake til gamle synder. I helgen runde skulle Arsenal, City og Tottenham fått spillere utvist.

I samtlige av de tilfellene burde dommerne på banen trukket opp det røde kortet uten hjelp av VAR. Rett og slett skremmende når man tenker på at en dommers viktigste oppgave er å beskytte spillerne. Det røde kortet til Robertson må vi akseptere, men ikke omstendighetene rundt.

Hvis dommerne ute på banen i tillegg kunne slå langt hardere ned på bortsparking av ball, trenering av frispark og få straffet alle skuespillerne, hadde blitt moro å se fotball igjen!