Så våknet «all the haters»

Siden Liverpool den senere tid har hatt en sjelden formdupp, passer den norske pressen på å komme med titler som «Klopp surver igjen» og lignende.

7. feb 2021 kl 13.39Petter Sand

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det hele toppet seg da det kokte på twitter fordi Klopp survet over at han ønsket at kampen i Champions League mot Leipzig borte ble spilt i Tyskland. Jeg har tenkt gang på gang hva Liverpool tjener på å spille kampen i Tyskland kontra på en nøytral bane? Personlig sliter jeg med å komme opp med en eneste god grunn til at det vil være fordel Liverpool.

Tror jeg Klopp er en presset manager? NEI! En manager som får oss til å vinne Premer League, Champions League, VM for klubblag og Supercupen sitter nok tryggere enn Putin.

Tror jeg Klopp er frustrert? JA, selvsagt er en mann som lever og ånder for Liverpool og fotball frustrert. At han aldri kan bruke samme backfirer, i tillegg til at verdens beste midtstopper ble brutalt satt ut av spill er frustrerende.

At an ikke får brukt Henderson og Fabinho der de hører hjemme er frustrerende.

Det er mulig alle haters mener vi hadde vært tjent med en manager som ikke var så dønn ærlig, og som ikke snakket rett fra levra. At norsk presse og folk på Twitter snur det til at han surver er nesten mer irriterende enn de svake resultatene.

For meg blir det som om Nidars får beskjed om at det eneste godteriet de får selge i år er Laban Fruktige Seigdamer. Selv om de vet at det er de tradisjonelle Seigmennene som er gode og selger. Da ville det vært rart om markedssjefen ikke var frustrert.

Mange mener at Rhys Williams ikke er i nærheten av å være god nok for oss, og hvem kan være uenig i det. En spiller som i fjor var utlånt til Kidderminister Harriers på nivå 8 kan vi ikke forvente at skal reise til Old Trafford og dominere kampen.

Jeg har fulgt mitt kjære Liverpool siden 70-tallet, og i vår var første gang jeg hadde lov til å feire ligatittel med voksenbrus, og da jeg kjøpte meg hund i sommer så var det naturlig at den het «Jürgen». Er ikke i good mood om dagen, men er møkk lei av at «all the haters» nå har krøpet ut av sine hi etter laaaang tids hvile.

Lær dere forskjell på frustrasjon og surving for pokker!!!!