Er vi sterke nok?

Liverpool har imponert så langt, men er sårbare for skader.

13. sep 2021 kl 15.37Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De første kampene av årets sesong er gjennomført. Vi har sett vårt kjære Liverpool i solid sensommerform. Burnley, Norwich og Leeds er satt på plass med god margin. Sammenstøtet med Chelsea gav vel det svar at to jevne lag delte poengene broderlig.

Jeg har latt meg imponere av Fabinho og Thiago når de har spilt. Verdensklasse er dekkende her. Forsvaret ser bedre og bedre ut for hver kamp van Dijk spiller. Angrepet er til tider også imponerende. Det er nesten bare velstand, helt til den stygge skaden til Elliott fikk oss til å stoppe opp litt å tenke. Vi kan nok muligens erstatte unggutten - vi har til dels mange som er klare til innsats på midten.

Ingen vil si stort så lenge Mane, Salah, Firmino og Jota er skadefrie. Men sårbarheten i angrepet må være en kjent sak for ledelsen. Det blir fort tynt bak denne kvartetten. Østens store sønn, Minamino har til gode å imponere. Origi er vel strengt tatt en mann for ligacupen, selv om jeg aldri kommer til å glemme de viktige målene han har gjort. Aldri.

Det er nok mange med meg som gjerne hadde sett en ny topp angrepsspiller komme inn portene på Anfield.

Klopp er en ringrev i faget. Han vet godt hva som skal til. Han har et samspilt team. Han bygger på det. Hvis han lykkes i år med lite bruk av penger i forhold til sine konkurrenter, vil navnet hans ikke lenger være i gullskrift, men i rene diamanter.

Vi ser foreløpig ut som en tittelkandidat. Måtte noen holde en hånd over våre spillere slik at de slipper skader!