Liverpool-Bologna 1-0 (slutt)Vant også andre kamp. Minamino scoret, Origi bommet på straffe

Laget til andre kamp mot Bologna i Evian er klart;

Alisson (Adrian 31) - N. Williams (Beck (44), Konate, Gomez (Phillips 44), Tsimikas (Woodburn 44) - Fabinho (Clarkson 31), Jones, Oxlade-Chamberlain - Shaqiri (Gordon 31), Minamino, Firmino (Origi 31).

14. min: 1-0! Minamino gir Liverpool ledelsen. Nydelig innlegg fra Neco Williams på høyresoiden, som japaneren smeller i nota. Alle tror det er offside, men det er det ikke.

Ny fortjent pauseledelse. Noe roligere tempo, men vel så mye ballbesittelse for Liverpool. Boloigna trodde Minamino var i offside, da han skjøt i mål etter halvspilt omgang. Det var han ikke. Dermed står det 1-0 til Liverpool foran den siste 30-minutteren.

Liverpool vinner også den andre kampen, denne gang med 1-0 etter mål av Minamino etter halvspilt førsteomgang. Byttet noe mer på laget, men hadde for det meste kontroll også på denne. Mye bra også på dette laget, som ser ut til å ha gjort en god jobb i preseason-treningen. Nå bærer det hjem til to hjemmekamper mot Athletic Bilbao og Osasuna.