Fem ting om kampen:Ramsdale sto som en levende vegg i en omgang, men klarte ikke å stoppe Curtis og Bobby etter pause

I første omgang vartet Aaron Ramsdale opp med den ene gode redningen etter den andre, og drev Liverpool-spillerne til vanvidd, men etter pause måtte Sheffield United-keeperen kapitulere.

Sheffield United - Liverpool 0-2 (0-0)

Hadde endelig marginene på sin side

Tre minutter ut i annen omgang hadde Liverpool endelig marginene på sin side. Trent Alexander-Arnold rakk akkurat å legge inn før ballen gikk over dødlinja, og ballen havnet etter hvert ute i feltet hos Curtis Jones, som dundret ballen i mål fra ti meter. Denne kunne ikke en gang Aaron Ramsdale gjøre noe med.

Liverpool-supporterne fryktet i noen ulidelig spennende sekunder at ballen hadde vært over dødlinja, men det viste reprisen at den ikke hadde vært.

I en alder av 20 år og 29 dager ble Jones den yngste Liverpool-spilleren til å score på bortebane i Premier League siden Raheem Sterling mot Burnley i desember 2014. Sterling var 20 år og 18 dager gammel. Dette var scouserens første ligamål for sesongen, og hans andre ligamål totalt i Liverpool-karrieren.

Da Roberto Firmino doblet ledelsen var han også heldig med marginene. Etter å ha tråklet seg forbi flere Sheffield United-forsvarere endret nemlig Bobbys avslutning retning i et Sheffield-bein, og satte Ramsdale helt ut av spill.

KAMPENS FØRSTE SJANSE: Adrian var med på notene etter fem minutters spill.

Tredjekeeperen fikk en god åpning på kampen, var ikke patent i feltarbeidet, men holdt buret rent

Adrian hadde sluppet inn ni mål på de to Premier League-kampene han hadde spilt denne sesongen før denne matchen. Han fikk sjansen mellom stengene fordi Alisson Becker hadde fått fri etter farens tragiske dødsfall, mens reservekeeper Caoimhin Kelleher er skadet og cirka en uke unna en retur.

Spanjolen startet kampen godt, da han reddet en stor mulighet for vertene etter fem minutters spill. Headingen fra McGoldrick gikk rett på Adrian, og reprisen viste også at spissen var i offside-posisjon.

Etter 17 minutter måtte Adrian gi en litt unødig corner, og han virket ikke helt patent da han forsøkte å komme ut i feltet på hjørnesparket heller. Han hadde også en farlig utboksing på en corner etter en drøy times spill, uten at vertene klarte å straffe ham for det.

I sluttminuttene var Adrian våken, og ryddet unna da vertene kom på en farlig visitt i det 90.minutt.

SÅ NÆR: Curtis Jones blir forstyrret nok av Baldock til at han ikke får til noen skikkelig avslutning.

Aldri tidligere har Sheffield United-keeperen gjort flere redninger i en førsteomgang

Roberto Firmino fikk en kjempesjanse alene med keeper etter elleve minutter. Mané spilte fram Firmino, og brasilianeren forsøkte å løfte ballen over Ramsdale, men Sheffield United-keeperen reddet glimrende.

Elleve minutter senere var det Curtis Jones som var på farten. Et innlegg havnet i beina på scouseren, som var presset og ikke klarte å få kontroll over ballen før Ramsdale kom skliende ut og berget situasjonen. Baldock gjorde en god jobb med å gå i kroppen på Jones, noe som kan ha forhindret scoring.

Ramsdale ryddet også opp da Firmino fant Salah, som forsøkte å sette ballen i mål fra skrå vinkel etter en halvtimes spill, og bare et par minutter senere reddet vertenes keeper et skudd fra Alexander-Arnold.

Drøye fem minutter før pause vartet Ramsdale opp med nok en kjemperedning, denne gangen på et hardt skudd fra Wijnaldum, og Firmino klarte heller ikke å ta vare på returen.

Totalt leverte Sheffield United-keeperen fem kvalifiserte redninger i første omgang, noen av dem fra øverste hylle. Ifølge Opta er dette det meste Ramsdale har gjort i en førsteomgang i en Premier League-kamp.

SATTE BALLEN I EGET MÅL: Ozan Kabak ble reddet av et offside-flagg i denne situasjonen.

Fortsatte med Kabak og Phillips i midtforsvaret

Jürgen Klopp valgte å starte kampen med stopperparet som avsluttet matchen mot Everton, Ozan Kabak og Nathaniel Phillips. Valget ga seg mer eller mindre selv, da Ben Davies ikke var inkludert i troppen på grunn av en liten skade. Den eneste andre skadefrie midtstopperen var dermed Rhys Williams.

Kabak rotet ballen inn i eget mål etter 38 minutter, men ble heldigvis reddet av offside-flaget.

Ellers ble ikke duoen satt på det helt store prøvene.

BOBBY TILBAKE I FORM: Roberto Firmino med milepæl i Liverpool-historien.

Mål nummer 7000

Roberto Firmino scoret Liverpools mål nummer 7000 i den engelske toppserien, da han satte inn 2-0 på Bramall Lane. Anfield-klubben er bare det andre laget som når denne milepælen i England. Everton var det første laget som klarte det. De blå har nå scoret 7108 mål i toppserien.